Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Clio (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/18363-club-clio.html)

dj_ice 25-06-06 19:15

Re: Club Clio

va multumesc ptr primirile calde si ptr urai. Cip nu stau in tatarasi...am stat o perioada..dar numai acolo te=am vazut...pe langa spitalul de dermatologie..la toamna cand vin la fac...te caut...vb pe forum..si ptr toti care vreti..am id de mess dj_ice2001 , poate lasati si voi identurile sa vb si alte chestii sa nu sarim din topic sa il umplem cu ceva banal...va multumesc..

dj_ice 25-06-06 19:39

1 Attachment(s)
ce vedeti in poza este opera lui Tata...eram 4 insi in ea si A.c deschis..nu prea stie sa foloseasca forumul ca intra si el.:)...oricum il reprezint eu..:)

SUN 25-06-06 21:53

2 Attachment(s)
Iata pozele

NightRider 25-06-06 23:43

si basu? :P ...baga baga....mortale etriere btw frate ;)

Toto - BOD 26-06-06 09:25

dap!! 177-178 cam asa ia maxim stock! Nu mai sare, decat consumul... :) Cu filtru sport si traseu complet ajunge la 190 si ceva... Oricum nu recomand nimanui aceasta viteza cu barcuta de symbol :) (fara suspensie)

@ NightRider: felicitari pentru suspensie! Arata genial asa lasata! Sptm viitoare cred ca imi montez si eu arcurile numai sa vad cum ii sta! :D . O sa vin si cu pozele promise cu prima ocazie! Pana atunci mai las un filmulet de asta iarna! :)

https://www.youtube.com/watch?v=91v-G4AaxBo

cip_ri 26-06-06 13:39

Pai ar trebui scoasa si limitarea electronica... eu i-am dat 180 dar mai mult nu mergea nici daca stateam in cap, desi motorul mai putea... e limitata la 180.

dj_ice 26-06-06 15:16

erm 4 insi in ea si tot a luat 179...pe zi ce trece ma indragostesc si mai tare de ea...daca ar fi sa castig un premie o excrusie undeva cu pers iubita...Clio e aceea persoana iubita..cu ea ma duc :)

cata_16v 27-06-06 07:33

3 Attachment(s)
salut ideea infiintarii unui club renault clio, eu detin un clio sport 182 cp , si daca aveti idee ce pot face sa-i maresc performantele as fi recunoscator, precizez ca e prima oara cind postez pe un forum si sper sa reusesc sa pun si poze cu bondarul

cata_16v 27-06-06 07:34

felicitari lui cip_ri pentru modificari a iesit super masina

Toto - BOD 27-06-06 09:21

de ce vrei sa-i maresti puterea? eu zic ca n-are rost si oricum pentru un motor 2.0 normal aspirat 182 de cai este destul de mult!

@cip_ri: cine ti-a zis ca e limitat electronic la 180? iti spun eu ca limitat nu este la o anumita viteza, este doar la turatie iar acesta limitare e de la pompa de benzina. 1.4 8v este limitat electronic la 6100 rpm, dar asta nu are nici o treaba cu viteza maxima pentru oricum nu ajunge niciodata la 6100 in treapta a 5a! Va spun sincer viteza maxima pt un stock nu sare de 180 si nu conteaza cu cati indivizi sunteti in masina (cu 4 ajunge la aceeasi viteza maxima ca si cu 2 dar singura chestie e ca ajunge mai greu) si nici pentru ca e limitat! Pur si simplu nu poate sa mai mearga fiind un motor micut.

Daca nu ma credeti puteti sa faceti o incercare, puneti`va niste caociucuri mai subtiri pe fata (ca sa fie forta de frecare mai mica) si sa vedeti ca ajungeti la 185 :D . Sau faceti ceva care sa mareasca cuplul masinii si vedeti ca ajungeti la o viteza mai mare.

Si mai am un argument ca nu exista nici o limitare... Eu ajung la 190 si ceva si nu am scos nici o limitare :)

cata_16v 27-06-06 09:39

nu m-am referit neaparat la marit puterea ci la performantele masinii in general , de ex. armatura pentru furtunul de frina care vine la etrier (in configuratia actuala pedala de frina este putin elastica) , suspensie (momentan suspensia de pe clio este un compromis intre suspensia sport si cea uzuala), distantiere etc.

NightRider 27-06-06 10:26

cata_16v..IN primul rand felicitarile noastre pentru masina, este fenomenala, o masaina pt adevaratii pasionati. Acuma modificari: cred ca in primul si primul rand suspensia ar trebuii modificata, aici iti recomand cu caldura kw variant 2, care pe langa ca coboara masina , se poate regla atat coboararea aditionala, cat si taria suspensiei...Apoi ar fi bari de rigidizare, modificare care o poti face si daca nu modifici suspensia, vei simtii oricum beneficiile:). Apoi ar fi franele, exista un kit pt clio sport, cu discuri marite, ventilate si patru pistonasi per etrier, garanteaza oprirea in orice situatie. Urmatorul pas ar fi evacuarea, o evacuare sport cu toba si catalizator sport, traseu de diametru marit, etc, merita sa iti faci aceasta modificare din 2 motive, sunet :) si faptul ca motorul va "respira" mult mai bine...Recomand borla aici, raportul calitate/ pret fiind f bun...

Cam astea ar fi primele modificari la care ar trebuii sa te gandesti...Desii ar mai fii o gramada, si daca esti interesat, pot sa mai postez aici si alte modificari posibile;)

NightRider 27-06-06 10:43

PS: ca tot vorbind de putere, exista un kit de turbo pt motorul tau, cu saxofon modificat, pistoane forjate, etc...care iti poate marii puterea pana la aprox 240 cp...

cata_16v 27-06-06 10:49

merci de aprecieri vis-a-vis de kitul pentru frine sunt foarte interesat daca poti sa-mi dai detalii (de unde le pot achizitiona, pret) ar fi super, de evacuare borla m-am interesat dar am inteles ca nu prea sunt recomandate pentru modelul acesta . la ora asta tot ce am facut la masina am montat un filtru de aer pipercross viper, face toti banii .

cata_16v 27-06-06 10:50

stiu de kit de pe ktech racing, e prea scump si prea mult pentru mine

All times are GMT +2. The time now is 16:56.

- Copyright 2026 4Tuning