![]() |
Re: masina mea,Audi V8
Quote:
imi pare rau ca nu am apucat sa vad masina pe strazile noastre (pline de gropi :) :) ) oricum, masina e superba. spor la vanzare! |
spor la vanzare ;) mai este una neagra in oradea numa manuala daca tin bine minte :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
Am si eu un AUDI mai vechi(dupa buget) dar la 2144 cmc am vreo 160 cp :D dati de injectie (l-jetronic de bmw) original avea vreo 136 (dupa talon). Consum oras 14 afara 7-10 depinde de talpa. Top speed cred ca 230 ca s-a dus acul pana jos peste 220 si de la Pitesti la Bucuresti am indoit biela de la pistonul 2.:x (cel mai slab piston din motor la motoarele in 5).
|
Quote:
Versiunile cu cutie manuala citeam pe net au fost un esec....din cauza cuplului motor foarte mare respectivele discuri de ambreiaj cedau in cca 30 000km |
Quote:
protveu e cacat |
Quote:
1 mila=1.6 km.. ;) scuza-ma ca te-am corectat.. dar parca vad copilasii:" mooooa merge atatia kilometrii cu doar atat de putina benzina!!! .. ce tare!!!" |
frumoasa masina se vede k e ingrijita
|
Super marfa masina. mi-a placut si imi place la nebunie modelul asta. arata impecabil...pacat ca vrei s-o vinzi? sigur nu vrei sa te mai gandesrti?:)
|
Quote:
|
"Audi V8" .. exact asa :)
|
mai este de vanzare masina?
|
Deci se mai vinde sau nu masina?