![]() |
Re: Golf 3 - TDI, soft by Bitnet (Halchiu Project)
Poate o sa faca o lista noua de la Tulcea,ca sa nu se mai comenteze nimeni,oricum ce a facut el in cateva luni din masina nu au facut altii in cativa ani,dar acum daca baiatu cu Audi TT a zis ca nu e chiar asa cum a scris Frectie mai sus asta nu inseamna ca nici o masina nu a fost facuta,sau a fost facuta din mers/pe 50 m/ca celalalt nu i-a dat/.../ sa fim seriosi! Masina asta chiar trage rau,dar e si putina invidie in postul multora de aici.Inca o data felicitari Frectie pentru masina!
|
rorika te plateste cineva de-l ridici pe proprietar in "slavi" asa ?
F bine sunteti amici il apreciezi ca si noi pt investitie si pasiune da nu mai face reclama la ceva ce nu e al tau! a vorbit "invidia" din mine sa stii ! :))) asa cum zice si Ziberu bleah bleah sau barfing sound ! |
Quote:
t astept atunci dak u zici k asa a fost knd vrei u sa ne dam si sa ne filma dar fara 100 de euro nu scot masina din garaj.....k tine au mai fost multi chiar si un foarte bun prieten cu megane rs....si s-a convins asa k fara 100 de coco nu scot masina la interval....si ce zice baiatul de bla bla bla eu zic sa va pastrati posturile pt voi pt k tipu cu ttul nu i-a dat la inceput pt k se vedea pe el prea increzator in masina lui portocalie....dar la sfarsit a recunoscut "ca merge jucaria"sau ceva de genu t astept cu tt-ul |
Quote:
|
Quote:
|
asa repede lasi la pret? initial ceri euro si dupa aia coco? :))
o singura problema am...faptul ca minti cu plecari de pe loc, 400m si alte chestii. te rog frumos sa-mi spui daca am mintit eu cu ceva din ce am relatat mai sus da, exact asa am spus : "merge jucaria", si nu-s genul de om care sa nu recunoasca o infrangere |
cand o sa ne vedem o sa recinosc daca ma faci sau nu...ce a fost acolo a fost o iaccelerare din mers pana la primele gropi
|
Quote:
|
hai ca n-are rost
bafta la rupt turbine |
In anul 2010 , orice amarat de telefon are o camera video, anumite "dovezi" fac cat 1000 de cuvinte ;)
|
cel mai bine va intalniti si faceti o cursa cum trebuie, bine ar fi sa si filmati toata treaba asta.
|
Quote:
|
rorika, nu inteleg de unde ai tras tu concluzia ca sunt invidios? Nu, nu sunt.
Dar asa pot sa fac si eu o lista pe langa cei care am trecut cu G60-ul.. fara filmari, fara poze s.a.m.d. Intelegi sau vrei macar sa intelegi ceea ce vreau sa-ti zic? Dovezi am cerut, nimic mai mult. Respect si alea alea este, dar daca ne lovim cu caramida in piept.. macar sa vedem caramida aia in bucati, nu? o seara buna. |
Quote:
fratie calm calm nu dam explicatii la nimeni.......este exact cum zic ei corcet?? |
Eu zic sa va dati pe un spalat de masina , si asa am vazut ca nu prea o tii curata .
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:36. |
- Copyright 2026 4Tuning