Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Poze cu masini de politie din lumea larga (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/18289-poze-masini-politie-lumea-larga.html)

G3N3RALU 10-07-06 17:10

Re: Masini De Politie

Quote:

Originally Posted by Iulixxx
mai nu stiu ce o sa faca politia romana cu golanele alea....eu cand trec cu 200 pe langa el ce mai faca?ca nici numaru nu se vede bine.Mie imi plac Fordurile alea la americani Crownvictoria cu motoare de Porsche....macar daca faceau si romanasii nostri ceva cu ele....golan ,golan da sa puna un motor de 2000cc pe el,un kit compresor sau unu turbo...ca asa e numai de mascarada

aici te contrazic.....sunt si la noi in tara cateva masini ......mai exact BMW....are FUG...crede-ma!

hu guta 10-07-06 18:37

Re: Poze cu masini de politie din lumea larga

deci grecii ce maisni de police au?

PointMaster 18-07-06 22:53

yo zic ca e bine sa patruleze \"militienii\" mai ales pe strazile mici. Yo stau in cartierul Militari zona Moinesti si din 2 in 2 zile pe strada mea se mai sparge cate o masina :evil: . In urma cu 1 saptamana am fost martor la o spargere in plina zi, dar nu am putut interveni pt ca baietii au \"reputatie\" :oops: . cel mai bine e sa ai garaj :|

Brian 19-07-06 00:54

23 Attachment(s)
Cateva cuvinte despre Lambo Gallardo :arrow:

Lamborghini Gallardo: 5.000 cc, 500 bhp, 310 Km/h, 150.000 €
The Gallardo will also be used in First Aid activities.It has special advanced defribillator equipment, which performs electrocardiograms and automatic diagnoses.It can be used for the fast transportation of plasma and human organs for transplants.

Apart from being fitted with medical equipment, the vehicle also has advanced technological apparatus for receiving and transmitting information and images relating to particularly critical situations such as road traffic accidents, fires and other disaster situations :

-it has a satellite navigation system with GSM microtelephone
-the Provida system with LCD-screen and digital cameras which records violations and sends images in real time
- a computer that has a direct connection to the Police database
-Elsag "Autodetector"system for automatic number plate recognition
-standard VHF-Polizia equipment

It can be used in bad weather conditions also due to it's high performance with permanent four-wheel drive and special "SUB-ZERO" snow tyres developed by Pirelli for Lamborghini vehicles.

einstein1984 20-07-06 13:02

Italienii au si acum Matizuri. Numai bune pentru stradutele lor!

mad_mike 21-07-06 18:42

Cred ca pentru strazile lor ar fi mai potrivite bicicletele care au fost date mai demult politistilor romani de la sate.

AskingBoy 23-07-06 12:09

Am vazut in insula Capri 2 masini de politie Smart vopsite super fain in albastru. Superb.
Regret ca nu am facut o poza clara cand am avut ocazia.

WestCoastCustoms 23-07-06 13:18

1 Attachment(s)
pe asta o stiti?:)

DaBotta 26-07-06 01:43

nici nu se vede klar ca ii photoshop

ESPinoza 26-07-06 11:25

Quote:

Originally Posted by DaBotta
nici nu se vede klar ca ii photoshop

h2 de mai sus nu e photoshop

steaua23 26-07-06 11:32

tot la noi sunt mai smecheri cu loganurile alea galbene si rosii de le folosesc pentru radare mai peste tot in bucuresti ...

DaBotta 26-07-06 12:46

ESP uitate la jante ca mi se pare ca nu se vad prea clar semn ca is puse in photoshop. acuma nush , eu nu zic ca 100% ii fakuta pe calculator

WestCoastCustoms 26-07-06 12:56

Quote:

Originally Posted by DaBotta
ESP uitate la jante ca mi se pare ca nu se vad prea clar semn ca is puse in photoshop. acuma nush , eu nu zic ca 100% ii fakuta pe calculator

nu e ma facuta in photoshop..
sunt poze cu ea si pe www.worldcarfans.com si a aratat-o si la promotor. :shock: :shock: :shock:

andrey2003 26-07-06 13:03

1 Attachment(s)
:shock: :lol: :lol: :lol:

PointMaster 27-07-06 00:47

2 Attachment(s)
.............:shock:

All times are GMT +2. The time now is 09:45.

- Copyright 2026 4Tuning