![]() |
Re: Inferno MotorSport - 1 Mai 2010
|
Quote:
nu cred, eu ma uit pe alte oferte acum si am si vorbit cu cineva la telefon.... |
Hotel Scoica Costinesti
Hotel Scoica beneficiaza de o pozitionare foarte buna, fiind construit la doar 30 de metri de plaja, in dreptul "Epavei". Este un hotel nou, deschis in anul 2007. Hotelul are un numar de 44 de camere, dotate toate cu aer conditionat. Mobilierul este nou, iar spatiile comune sunt amenajate modern. Hotelul Scoica mai detine un restaurant cu o frumoasa terasa, o curte interioara, bar si parcare, astfel incat turistii cazati aici sa poata beneficia de servicii complete de cazare si masa. Dotari generale: - 44 camere - Restaurant - Terasa - Curte - Bar-de-zi - Parcare Dotari camere: Baie cu dus in fiecare camera, aer conditionat, televizor, cablu tv, frigider Serviciile de masa se acorda in restaurantul propriu - mic-dejun bufet suedez. Pentru celelalte mese, meniul restaurantului cuprinde preparate apartinand bucatariei internationale. Alte servicii: Parcare. Pret camera (numai dubla) : 93 Lei Si link : http://www.litoralulromanesc.ro/costinesti_scoica.htm |
Hotel National - 2**
Localizare: Centrul statiunii Mamaia, la 25 metri de plaja. » Hotelul National 2** este situat in centrul statiunii Mamaia, pe faleza, in apropierea hotelurilor Patria si Unirea. La doar cateva minute de mers pe jos se afla zona Cazino-ului, zona de promenada cu numeroase magazine, restaurante si terase. Tot de aici se poate lua Telegondola care va duce in cateva minute la Aqua Magic, Tatrul de Vara sau Satul de Vacanta. Hotel National are 10 nivele si este deservit de 3 lifturi. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat. » Dotari generale: - 160 de camere duble - Bar de zi cu 60 de locuri - Restaurant cu 720 de locuri - Parcare » Dotari camere: Camerele sunt situate la etaj si sunt dotate cu televizor, cablu tv, minibar, aparate de aer conditionat, grup sanitar cu dus. Majoritatea au vedere spre mare. » Servicii de masa: Masa poate fi servita in sistem de "bonuri valorice" in restaunatul National, dotat cu linie de autoservire. » Alte servicii: Se accepta cazarea animalelor de companie de talie mica si cu carnet de sanatate - contra cost. OFERTA 1 MAI 2010 Sejur minim 2 nopti: 97 Lei camera dubla/zi pentru 2 persoane. Tarifele sunt pe camera/zi si NU includ mic dejun. Oferta valabila in perioada 30.04-02.05. Si link : http://www.litoralulromanesc.ro/mamaia_national.htm P.S intradevar, e fara mic dejun. Dar nu vad asta o problema! |
daca se merge la costinesti...e bine d eluat cat mai in centru...nu la mama dreaq pe langa epava ca faci o ora pana la un restaurant sau un club...sau altceva.
|
poze ceva?
|
sunt prea mici si daia am pus link....intrati pe link va rog si o sa aveti si poze
|
nu vazusem linkul... scoica ala pare ok....
|
bagam si Eforie Nord,Sud, Venus si celelalte???
sau ramanem la mamaia si costinesti , eventual si constanta?? |
fara ghene daffy uita de eforie sud, nord, venus, vama veche si plm... ne indepartam de "subiect" si o sa stam numai pe drumuri.. nu o sa putem bea o bere ca trebuie sa ne intoarcem cu masinile acasa...
|
Quote:
Din partea mea ar fi tare :) |
deci scoica iese din subiect !!!! :lol::lol::lol::lol::lol:
glumesc evident! o sa vedem diseara unde o sa se mearga pana la urma |
pana atunci sa mai se intre pe topic ca sa fie lumea in tema...
|
Bai eu va urez distractie placuta :lol: motivul pentru care nu ajung il stie toata lumea nu are rost sa detaliez. Imi pare rau dar asta e situatia. Va sugerez, cum se vorbea si mai sus, sa alegeti mamaia ca sa aveti ce face, dupa cum bine stiti nu e deschis peste tot de 1 Mai si riscati sa jucati table in camera :lol:. Have fun.
|
Va salut.
Am incercat aseara sa dau de voi si am vorbit pana la urma cu Sorin si cu jhonny.Bau , un fost membru de la noi de aici are un hotel in eforie nord iar ptr 1 mai ar avea disponibile 10 camere ( restu nu sunt gata ) la 80 de lei camera. In fiecare camera sunt cate 2 paturi iar daca paturile se unesc incap lejer 3 persoane in pat. In fiecare camera e cate un dus. Cei de aici nu isi vor lua camere ca toti stau aproape in Constanta,insa de mine nu scapati :D |
All times are GMT +2. The time now is 06:35. |
- Copyright 2025 4Tuning