Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Control RAR (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/182335-control-rar.html)

bolidu' 25-04-10 21:45

Re: Control RAR

Adevarat Cristi!HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...........

b01uxd 27-04-10 08:23

deci sa inteleg ca singura varianta sa scapi de control e sa nu te opresti? nu pot sa inteleg de ce se pot lega de un amarat de volan sport, as intelege daca masina avea airbag din fabrica si cu volan sport nu ar mai avea, da asa....si treaba cu manerele de la usi astupate, cine le-a astupat si-a asumat riscul, e problema lui , e viata lui si e masina lui

Ford_V6 02-05-10 12:35

Quote:

ei cred ca daca au bagat programul rabla o sa duca toti daciile la casat dar nu s-au gandit ca poate unii nu au bani sa faca rate pentru alta masina ...
Pai daca nu au bani sa faca rata pentru o masina noua exista o rezolvare foarte ieftina si ecologica ... mersul pe jos. Una din problemele mari ale acestui neam este faptul ca oricat de amarati am fi tot tre sa mergem cu masina ... nu conteaza ca picam din ea ... bagam benzina de 10 lei si mergem de colo colo.

Si nu e vorba numai de Dacii... e vorba si de gunoaie de mecedesuri cobra, golfuri 1, fiat ritmo, fort taunus si aletele de genul care inca mai bantuie (circula e mult spus) pe drumurile patriei.

Iar despre conducerea tari ... nu cred ca se poate comenta atata timp cat in 2006 de revelion toata Romania striga de bucurie ca am intrat in UE de mana cu Basescu ...

sr_cristi 02-05-10 23:30

Quote:

Originally Posted by Ford_V6 (Post 3326569)
Iar despre conducerea tari ... nu cred ca se poate comenta atata timp cat in 2006 de revelion toata Romania striga de bucurie ca am intrat in UE de mana cu Basescu ...

si tu vezi in asta o fericire ?app... nu toata lumea striga de bucurie....

dj_geo_bv 05-05-10 10:50

Control RAR pe DN 10 intre Brasov si Intorsura Buzaului in comuna Teliu miercurea sau joia de la 9 pana pe la 1 in fiecare saptamana...au treaba cu daciile si masinile vechi.

andreigame 06-05-10 14:42

hotii astia de gabori sunt peste tot.......zilele astea in bucuresti cartierul ferentari-berceni......erau peste tot si in locuri in care nu tii imaginau ca vor sta....groasa rau cu ei

b01uxd 06-05-10 17:15

seara...noaptea ia vazut careva cu raru?

15lda 06-05-10 22:11

Seara nu e nimeni mergeti fara grija

andi_cimpean 07-05-10 11:16

RAR-ul are program normal să zic aşa.

Cam cānd este deschis la sediu, atunci pot fi şi ei pe teren.

Dar nu trebuie RAR neapărat ca jegoşii să īţi ia talonul.

dj_geo_bv 07-05-10 11:50

nu stiu daca era RAR..acum o saptamana spre bucuresti inainte de barcanesti era o masina de politie si una pe care scria Control Trafic....era oprita si o masina mica un kaddet

cannavaro 07-05-10 11:59

E A.R.R. ce-ai vazut tu acolo. Se leaga In special de tiruri si masini mari :)

Alex4u 07-05-10 12:02

era si la albesti...miercuri pe la 2 jumate

alecsutz03 08-05-10 16:37

e careva care si-a recuperat talonul dupa ce l-a luat cei de la arr???

razvanell 08-05-10 21:30

Quote:

Originally Posted by alecsutz03 (Post 3343970)
e careva care si-a recuperat talonul dupa ce l-a luat cei de la arr???

eu am reusit sa'mi recuperez talonul,dar greu,bani impinsi in stanga si in dreapta,nervi cat cuprinde,ca mie mi'au luat si permisul jegosii astia,a fost greu....am cheltiut la bani de imi mai luam o dacie,plus ca mi'au mai dat si un premiu de 14 mil...asta e,incercati sa nu le faceti pe plac sa va opreasca ca e urat...in caz ca nu mai aveti timp sa opriti sau nu aveti unde,nu opriti ba nene ca n'are ce sa va faca,scapati cu o amenda dar nu fara talon.

b08ygs 08-05-10 21:50

Quote:

Originally Posted by dj_geo_bv (Post 3341070)
nu stiu daca era RAR..acum o saptamana spre bucuresti inainte de barcanesti era o masina de politie si una pe care scria Control Trafic....era oprita si o masina mica un kaddet

Baietii aia nu au treaba cu turismele... au treaba cu camioane autobuze si in general transport de marfuri si persoane;)

Feritiva de RAR mobil, dar ei nu au dreptul sa va opreasca de capul lor... fara un politist nu va pot face absolut nimica:) politistu te opreste si sub supravegherea politistului va verifica masina;)

Cel mai bine daca plecati la drum lung luati-va o statie auto, va ajuta foarte mult:) o zic din o mica experienta cu asa ceva:-P

All times are GMT +2. The time now is 22:10.

- Copyright 2026 4Tuning