![]() |
Re: [My Scoot] Piaggio NRG DD
andreica eu as zice sa te mai duci si la alti mecanici mai expirementati ;) Am avut scurt pe instalatia electrica si in 2 ore mi-as schimbat toate cablurile necesare , facute ca la carte . Nu mai vorbi din auzite.
|
Red eye faci schimb ?
Am un Piaggio Skipper,in 2 fuge 140,pentru mai multe detalii PM. |
iti raspund eu: nu il vinde/schimba:!:
|
Quote:
|
red eye ce-ai mai rezolvat cu pompa de apa iti mai curge ? ...
|
Quote:
Daca stiti pe cineva din Bucuresti care se pricepe ff bine la acest model send pm for me please :) |
Mergi la Scuter-Centre, se pricep oamenii de acolo mai mult decat bine :D
|
l-am bagat si eu in service ptr urmatoarele :) :
- schimbat pompa apa - delimitare - schimbat arculete ambreiaj In cateva zile il iau, l-am dus la un meserias bun recomandat de scuter-centre. |
adica recomandat de mine si mie mi-a fost recomandat de portokala(mihai) de la scuter-centre
apropo..mult ti-a mai luat sa dai 2 telefoane:lol: |
Quote:
deci.. am luat scuterul :). Sunt f multumit, are un sprint f bun acum + o viteza mai mare (era limitat 45) acum cu toba stock prinde undeva aproape de 80 km/h. A suferit urmatoarele modificari: - schimbat pompa de apa - schimbat arculete ambreiaj - schimbat electromotor - schimbat segmenti - limitari date jos (saiba variator, admisie etc) Ieri l-am dus, azi s-a apucat de el, azi l am luat :). Foarte meserias meseriasul:) |
Misto :D . Fa-i rodajul calumea si nu o sa ai treaba repede ;)
|
Rodaj nu prea mai trebuie sa fac, mai ales ca pe viitor scuterul va primi un nou set 80cc, toba sport (acum este cea de serie), si un ambielaj pentru turatii mai mari nou
setul vreau sa-l schimb cand se va uza acesta, cu unul ceva tuning (asta de pe el e chinezesc)..si nu scoate performantele care trebuie dupa aceste modificari sper sa il ridic undeva pe la +90 km/h si un sprint mult mai bun:) oricum momentan sunt FF multumit de scuter, merge de 3 ori mai bine ca inainte :) |
6 Attachment(s)
l am spalat si eu azi ...era ff murdar a fost vreme ploioasa..(aveti si o poza de aseara cum era de murdar :lol:)
poze.. |
Asta nu-i nimic . Sa-l fi vazut pe a meu cum a aratat acum o ora :lol: . Nu s-a mai vazut nici stopul nici numarul :lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2026 4Tuning