![]() |
primul proprietar de Skyline GTR din romania il premiez cu o sticla de sampanie! :) RS4 vezi ca nu tine ,mult oferta mea asa ca sparge pusculitza si ia un skyline, gandeste-te numai la sampanie... nu merita ?:)
|
mama k_gula daca ar fi dupa mine maine mi-as lua skyline si as veni cu el sami iau sticla de sampanie dar cine stie poate ,poate :lol: :lol: :lol:
|
pt. sticla aia de sampanie cred ca imi i-au eu si un Skyline pe langa Supra ca masina de iarna,pt ca are tractiune 4x4 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
lasa dz1 ca primesti dau eu de baut la toti la vara cand ne vedem cu toti ce vreti voi bere sampanie orice :lol: :lol: :lol:
|
chiar pana la urma pe ce data a ramas intalnirea cu cei de pe forum si unde?
|
ESP: Diverse - Intalnire
|
ai facut tu topicu ca eu nu`l vad
|
cautal la diverse eu zic ca prin iunie iulie :lol: :lol: :lol:
|
ESP: nu e kiar Intalnire, ci Anunt: [ Chestionar ] Intalnire la Bucuresti in vara anului viitor :)
Uita-te mai bine data viitoare :) ca poate ratezi ceva klumea :) |
:twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
|
Care credeti ca este cea mai tare masina pt iarna ? Clar tractiunea 4x4 este un avantaj.
|
adica cum cea mai tare ? ince sens??uite rs4 merge cel mai bine iarna :lol: :lol: :lol:
|
yo zic ca dacia e cea mai tare!!
:D :D :D :D :D :D sha? hai intra sa zici si tu ca si a ta merge bine iarna in general orice masina merge bine dar tre sa stii sa mergi cu ya , sa o conduci, ca doar nu merge singura si nu derapeaza singura ,din cauza soferului nu? |
Vai de mine... Io pe prima fasie de 3cm de zapada sunt un om mort: n-am frane, acceleratie, control... n-am nimic, ba am-spaime! :?
|
la rs4 ce imi place iarna este ca trage mult mai bine :lol: pt ca isi trage aer rece la intercoolere si pt turbo este bine :lol: ce vreau sa spun este ca se simte diferenta foarte mare intre vara si iarna :lol: :lol: cum trage vara si cum trage iarna :lol: iii dai in gura la masina si cand eschizi capota si pui mana pe motor este rece ca gheata :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning