![]() |
Re: ceasuri de bord albe
misto misto bine ca ai spus ma intrebam cum se face :D asa ca acum ca am aflat nu ramane de facut decat sati urmez exemplul
|
Acele indicatoare se pot adapta de la Supernova deci nu ar fi o problema dar treaba mai nasoala e cu firma de publicitate care se incumeta sa faca treaba asta.DACA STIE CINEVA UNDE SE POT FACE CADRANE DIN PLEXI I-AS FI RECUNOSCATOR:D .Bafta
|
deocamdata nu stiu da cum aflu o sa afli si tu
|
eu sunt din craiova si unde pot face si eu bordu ca al lui mad_mike plz tell me
|
cu autocolant scos la imprimanta sau la imprimerie
vezi ca tot aici numai ca la pagina 1 o sa gasesti si cateva modele poate te descurci |
si modelele de pe prima pagina se nimeresc fara sa mai mofic eu nimic ?
|
a pus cineva modelulu acesta daca da spunetzimi si mie ce modificari mai trebuie sa mai fac la indicatoarele de benzina, baterie, frana de mana , lichid de frana... https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1149100351
|
pai eu de ex am pus alte indicatoare de pe dacie
mai exact am decupat aceleasi semne mai putin benzina si frana de mana ca laea nam avut de unde sa le iau inca oricum bafta |
ms
sa vedem ce iasa |
Quote:
Hartie autoadeziva sau plexi dar trebuie sa le redimensionezi tu din photoshop. PS:nu trebuie acoperiti martorii din bord.Bafta:wink: |
mad mike este si autocolant luciuos format A4 asa incat nu mai trebuie sa te duci la imprimerie
si iasa beton si normal ca nu trebuie acoperiti daca ramai fara ulei de ex ce faci te uiti la ceasurile indicatoare :lol: este si hartie auto adeziva format A4 |
1 Attachment(s)
ca sa iluminati acele indicatoare e simplu... va trebuie 1 bucata prisma.. 1 bucata ferastrau...restu...cu pila ;) si le dai ce forma vreti voi ... apoi... 1 bucata mini led... se gasesc..sunt extra micutze..am atasat un fel de schema ca sa aveti o idee....bucata colorata cu albastru e pozitia ledului adik..unde ar trebui sa vina ledu..deci...aveti spatiu berechet ;) daca vreti mai multe detalii sau vreo problema... idu` meu de yahoo messenger e : Killpacient
|
e_max:nu ma refeream la acoperirea lor de tot ci sa le tai dupa aia pt ca nu ar mai corespunde cifrele.
Killpacient:ti-am dat add |
stai linistit mad mike am glumit numai
|
Mi-am dat seama max.
PS:Foarte important-daca le faceti ca ale mele nu faceti prostia pe care am facut-o eu(adica sa nu le laminati)pt ca am fost la mare acum si masina a stat cu bordul in soare si acum nu prea mai arata ca innainte:oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:03. |
- Copyright 2026 4Tuning