![]() |
Felicitari pentru masina, fuge!
Eu am multe de facut la a mea, numai ca nu stiu in cat timp e gata. Masina e inca in lucru ca si a ta. Ba chiar are unele probleme ... aparute de cand am plecat din bucuresti spre Craiova. Succes la CNR, sau la Bucuresti, depinde unde mergi. Daca nu fac masina pana atunci, timpul e scurt, vin ca spectator la Baneasa. |
si dk el vine fara masina ( 0 % sanse :D ;) ) te dai cu mine... :D
a mea nu e comprimata , nare carburi...e stock! ma rog, sper sami fuck planetara pana atunci... aaa,e si 1100 :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
cursele vad k sunt din ce in ce mai dese si se pare k din ce in ce mai reusite ... am mai scris si prin alta parte si vad k sunt nevoit sa ma repet .... kiar nu se pot pune si nijte arhive cu pozele de la curse paici pe site sau sherate pe dc sau trase pe nijte cduri si vandute. e aiurea rau sa stai sa deschizi 300 de poze cate una ... so ashtept raspunsuri
|
offtopic: steph este un program numit internet image colector,unde pu-i link`u este albumu` cu poze si el le downloadeaza singur pe HDD,si la sfarsit poti sa le vezi,ca sa nu mai trebuiasca sa deschizi fiecare poza si sa dai save image as,, :peace:
|
Inca o chestie... s-a lasat cu controlat taloane si chestii d'astea dupa cursa??(dupa modelul aitilopului din bucuresti....) ca eu n-am vazut....
|
Re:
AM FOST SI EU PREZENT LA CURSA AIA DUPA CUM BINE STITZI SI NU M-A BATUT NIMENI IN AFARA DE GRIG O DATA CAND AM PLECAT CU AC-UL PUS,IAR LA REVANSA EU ZIC CA AM TRECUT IN FATZA LUI FINISHUL SI DACIA AIA CU SGM CU CARE AM TRECUT PARALEL DAR EA UN PIC IN FATZA PT CA EU AM DAT 2-UL PREA DEVREME...UNA PESTE ALTA A FOST MISTO SI MA BUCUR CA AM BATUT ACOLO CATEVA MASINI SMECHERE CU MASINA MEA CARE E SUPER TERMINATA,MAI ALES MOTORUL..PA PA
|
Re:
Quote:
Saru`mana pt. idee.. kiar am stat ieri cateva ore sa iau toate pozele :(( |
ar fi o idee am cautat pe dc pe kazza si pe google si nu am gasit nik :(
dak exista asa ceva .... |
offtopic uitativa la coltul incepatorului=>programe utile acolo il gasiti :!: :wink:
|
:lol:
GAB: la ambele ture (tu & Grig) am fost la finish si, fara sa am ceva impotriva ta, iti spun 100 % sigur ca te-a facut ! :wink: |
Re:
nu e nici o suparare dar a doua oara asa s-a vazut de la mine din masina
|
Tu spui ce-ai vazut, eu spun ce-am vazut.
Daca te superi c-ai luat-o de la un Oltcit, atunci n-ai ce cauta la curse (nu e o aluzie la tine - e ceva general). Tu stii foarte bine ce pot Oltciturile din Craiova :wink: Bafta in continuare si poate ne vedem la Baneasa. |
Re:
nu ma supar!!!dar pana la baneasa sper sa imi fac masina un pic mai buna si sa incurc si eu niste timpi pe acolo
|
1 Attachment(s)
intrarea in Alexandria
|
1 Attachment(s)
Imprezza asta e fenomenal.A dat fum si in Craiova la un 300sx
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning