![]() |
Re: Machetele mele - axel_BMW
10 Attachment(s)
Pentru azi :
1. Custom VW Beetle ( l-am vazut prezentat la mai multi, doar ca la al meu DOES OPEN :2gun: ) 2.Morris Mini |
Frumoase noile achizitii , dar si VW al meu nu se deschide :(
|
1 Attachment(s)
Azi am pimit un Porsche Cayman S 1/32 Bburago, din pacate facut cam din topor. Va urma o prezentare detaliata maine.
|
10 Attachment(s)
Pentru azi :
1. VW Type 181 2. Custom '41 Willys Coupe |
Din cutie arata foarte bine Porsche Cayman S. Stim cu totii ca Bburago nu exceleaza, mai ales la scari mici. Eu oricum sunt multumit si cu Bburago.
|
Va rog sa-mi scuzati lipsa si, va anunt ca maine va voi onora cu 2 Mitsubishi produse de VITESSE la 1/43, foarte detaliate :D , la un pret mai mic decat un Bburago la blister :lol: . Cele doua inculpate au fost cumparate sambata de la Expo Casa Auto, odata cu inca 2 machete la 1:64, una Maisto Custom Shop iar alta Welly :-) .
|
Adica vrei sa zici ca ai dat 10 lei pe un Vitesse 1/43??? De curiozitate ce modele?
|
Nuuuuuuuuuu......Nu am dat 10 lei . Am dat 9,97 :D
Erau la oferta si aveau, din pacate, doar 2 modele : noul L200 si noul Grandis. |
poze cu dacia 1410?
|
4 Attachment(s)
Quote:
Facuta dintr-o jucarie chinezeasca cu piese de la alte machete 1/72 . Va rog sa scuzati calitatea indoielnica a machetei , dar e greu sa lucrezi la o scara asa mica (1/72=~~4 cm) |
8 Attachment(s)
Mitsubishi new Grandis
Vitesse 1/43 O macheta frunmusica, foarte detaliata la interior, computer de bord, tapiterie, ceasuri de bord lizibile, la exterior insa, nu m-a impresionat in mod deosebit |
13 Attachment(s)
Mitsubishi new L200
O macheta foarte frumoasa, atat la exterior cat si la interior, la exterior m-a surprins faptul ca toate farurile, inclusiv semnalizarile sunt din plastic, iar manerele si stergatoarele sunt aplicate ... Las pozele sa vorbeasca:D |
1 Attachment(s)
Celelalte 2 machete cumparate sambata:
1.Hyundai I30 - Welly 2.'55 Buick Century - Maisto Custom Shop |
7 Attachment(s)
Vad ca nici astea nu v-au placut :cry: .
Porsche Cayenne S - 1/32 Bburago |
8 Attachment(s)
Fiat 500 ABARTH 2008 - Bburago 1/24 :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning