Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Hummer H2 (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/1802-hummer-h2.html)

Ad3lina 13-12-04 12:32

hummerul nu mai e ce-a fost odata:(, asta e sigur...
cat despre ultimul model, era o shtire ce zicea ca vor fi retrase toate shi revizuite, deoarece au fost o grama` de accidente, iar modelul e in pericol de a-i cadea shi rotzile(io personal am ras de n-aveam aer.. dar poate n-am auzit io bine)
shtirea era legata de Beckam, care ishi achizitzionase shi el, de curand, o astfel de jucarie....

XoRRo 27-01-05 13:18

1 Attachment(s)
cam asa ar fi trebuit sa arate hummer-u
:yikes: :yikes:

FiReBuRn 24-02-05 14:56

1 Attachment(s)
:P

sil4tuning 03-03-05 15:45

H2 nu exceleaza la nici un capitol poate acela la greutate si dimensiuni masina nu stie de nici unele viteza yoc deplasare pe teren dificil merge dar scartaie pt off road range rover rules pt stradal cayenne rules hummer devenind o masina ffff usor de trecut cu vederea

sil4tuning 03-03-05 15:47

H2 nu exceleaza la nici un capitol poate acela la greutate si dimensiuni masina nu stie de nici unele viteza yoc deplasare pe teren dificil merge dar scartaie pt off road range rover rules pt stradal cayenne rules hummer devenind o masina ffff usor de trecut cu vederea

DonHacker 03-03-05 20:41

Dupa mine,H2 e un 'aspirator de femei',consuma enorm si nu este foarte bun la onroad da` nici la offroad nu exceleaza,sa il cumperi si sa te plimbi cu el prin oras mi se pare o prostie imensa..si aici in Oradea este un Hummer h2 dupa care toata lumea intoarce capul(si eu,recunosc :lol: )....faza tare e ca aproape tot timpul parcheaza langa un Cayenne....faza cea mai tare e ca:Hummerul e a sefului de la Atlas Telecom si Cayyene-ul e a bo$$u-lui de la RDS :lol: :lol: :lol: :lol:

AR120CP 03-03-05 21:01

singurul concurent al lui H1 sau H2 este Lamborghini LM 8) . Cel putin asta este parerea mea :wink:

catalin rs4 04-03-05 01:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DonHacker\"
Dupa mine,H2 e un 'aspirator de femei',consuma enorm si nu este foarte bun la onroad da` nici la offroad nu exceleaza,sa il cumperi si sa te plimbi cu el prin oras mi se pare o prostie imensa..si aici in Oradea este un Hummer h2 dupa care toata lumea intoarce capul(si eu,recunosc :lol: )....faza tare e ca aproape tot timpul parcheaza langa un Cayenne....faza cea mai tare e ca:Hummerul e a sefului de la Atlas Telecom si Cayyene-ul e a bo$$u-lui de la RDS :lol: :lol: :lol: :lol:

is cam tari aia de la atlas daca au si audi a 8 w12.... 8)

DonHacker 04-03-05 05:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"catalin rs4\"
Quote:

Originally Posted by \"DonHacker\"

is cam tari aia de la atlas daca au si audi a 8 w12.... 8)

In oradea sunt 2:unu e W12 a lui Vizer si celalalt nush a cui este(BH-XX-ZET) !!

DonHacker 04-03-05 05:37

P.S.in oradea sunt 3 Hummer-uri..nu 1 :wink:

All times are GMT +2. The time now is 07:28.

- Copyright 2026 4Tuning