![]() |
Re: Scutere - Ploiesti
Quote:
Are un prieten de la tara Peugeot Jet-force si din cate am inteles sunt galbene:?::-). Plus cred ca o sa ii mai pun si ce mi'ai zis tu pe messenger:twisted::-). Bafta! |
Am eu de vanzare Jet Force full Malossi(set 80,carburator,filtru,variator,curea,ambreiaj,frane ) plus casco,alarma pager,inca 1 set carene,toate piesele originale plus alte detalii de "exterior"
|
Quote:
Bafta!! |
1400 negociabil.Scuterul este cumparat de nou de la Peugeot,tinut in garaj deci impecabil din toate punctele de vedere.Il vand ca e pacat sa il tin degeaba.
Bineinteles Tudor |
Salut Vlad...dami add la banel_2peu!!!Sa vorbim!!
|
4 Attachment(s)
Alt scuterist din Ploiesti care schimba de zor piesele la scuter!!"Tunarit"alea alea..>!!
Dupa alte modificari cum a ajuns:X:X!!:twisted::twisted: |
Asa a ajuns scuteru lu bujie?
Atunci e grav:lol:....Mai are sr ala ?:twisted: |
Nu il mai are demult!!!:))Acum are pe maricica:))
|
deci flacarile alea fac tot tuning-u ...Bujie mai bine s-ar apuca de prins sticleti ...motociclismul nu e pt el=)))=))))
|
Quote:
Bafta..! 8) |
prietene nu ai tu ani cate scutere am avut eu ... fara suparare ba da este o jeg de chinezarie care are un capac si scrie pe el Yamaha atat ... bafta ..te astept la service sa reglam ala
|
1 Attachment(s)
|
Frumos ,ingrijit asteptam lateralele:X!!!Si burta!!
|
Quote:
Cand ma ajuti sa il reglez si eu cu filtru sport si sa ii mai montez una-alta cum ar fi: -variator -ambreiaj -cred ca ii pun si un carburator mai mare -si cam atat..mai imi spui tu ce sa mai ii pun8):lol::lol: -cred ca o sa vin eu cu el la garaj k mi'a sarit vopseaua intr-un colt:rolleyes2:lol: |
Ai piesele tudor?Sau ti le comanzi??
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning