![]() |
Re: 08 Iulie 2006, Etapa a II-a KO Racing CLUB
Eu nu am mers la etapa asta. Cam ce masini au fost?
|
Quote:
|
felicitari ilie si la restu pt pozitiile oferite ,concurenta a fost timp perfect,totul a mers frumos ne pare rau ca a lipsit timisoara ,speram sa ne intalnim curand.grupa A2 locul 1 nuiu- kadett ,locul 3 bobu-kadet gsi
A3 locul 1 alfa 156,locul 2 ionut(brixs)bmw seria 3 |
felicitari ilie de la racing sindicate ,WSR cu m3 si la restu pt pozitiile oferite ,concurenta a fost ,timp perfect la fel,totul a mers frumos ne pare rau ca a lipsit timisoara ,speram sa ne intalnim curand.grupa A2 locul 1 nuiu- kadett ,locul 3 bobu-kadet gsi
A3 locul 1 alfa 156,locul 2 ionut(brixs)bmw seria 3 |
am fost si eu pe aeroport si mi-a placut ce am vazut,a iesit bine,caldura mare m-am prajit un pic, felicitari pt toti participanti.
p.s LancerEvo eu is baiatu care sa bagat in seama ne invitat :D |
Ceva poze de la show anyone...? am trecut pe acolo la ora 11 si am vazut ceva masinute pe platou....dar mi s-au parut cam putine...cum a fost?
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
intradevar cam putzine masini..., dar ce am vazut si m-a impresionat ii Loganu'..a mers bine masina ...am pus ceva poze pe aici...nu am prea pozat masinile!
|
3 Attachment(s)
Cica "totul a mers bine"....Hello???ati uitat de motociclistul care no sa mai poata sta pe scaun,ce sa mai zic de saua motocicletei,cateva saptamani bune!!!Poor fellow!!!
Attachment 123402Attachment 123403Attachment 123404:sad: In rest toate bune si frumoase...Bravo CSR!:twisted: !! |
ce motociclist? ce s-a intamplat? postati si voi detalii va rog
|
ilie.. all the best from SmokeDesign.. anytime te astept al un tuning radical!!! .. P.S.: misto serpisorii :)))
|
am facut si eu ceva poze. am si ceva filmulete daca sunteti interesati le postez si pe alea. loganul a facut o impresie buna si nuiu a batut un renault 19 cu turbo, n-as fi crezut ca il face. felicitari !
cat despre motociclist, eu zic ca a cazut destul de urat. daca nu ar fi avut casca...a avut totusi noroc. putea fi mult mai rau la ce viteza avea |
8 Attachment(s)
am uitat de poze :p
|
Pai,despre motociclist:era ultima cursa "ad-hoc" de motociclete,Feri dadea o liniuta cu alta motocicleta,s-a apropiat prea mult de cauciurile alea de pe mijloc,a incercat sa franeze si sa redreseze,a pierdut controlul si a cazut.S-a cam tras pe fese:cry: la aterizare si are niste urme nasoale.
Vina i apartine aproape in totalitate lui,deoarece purta slapi in picioare,pantaloni scurti pana la genunchi si tricou:evil: .imi zicea un motociclist ca "mai bine te prajesti,decat sa te julesti" si avea dreptate.Noroc cu casca. |
a cui e g3-iu cabrio si ce nr are ?
f frumos ************** |
| All times are GMT +2. The time now is 14:26. |
- Copyright 2026 4Tuning