![]() |
Re: Logan vs 1400sport
Rog un moderator sa stearga posturile mele care sunt offtopic, si cu acordul userilor Alex4u si SOLENZAXJG sa dispara toata disputa noastra offtopic.
Nu are rost sa murdaresc topicul omului incercand sa fac niste copii sa inteleaga unele lucruri. |
nu esti emo....sa dea lumea view ur profile sa vada....app tu ai masina??ca pe aici nu apare ?? e de jukarie?
|
Quote:
|
Inca nu o iesit loganul din rodaj?
|
mai dureaza man 1-2 ani ..:)
|
Atunci dupa ce tot vorbesc de curse si nustiu ce si eie inca nu pot face nimic si km aia parca vad ca ii fac in vreo 3 ani oricum astept sa vad filmuletul sa vedem care pe care.
|
Quote:
|
Esti tu asa sigur ca difera cutia ai desfacut cutie de sportiva si ai desfacut cutie de 1300 sa vezi cum sunt la pinioane ca din spuse multe sunt minciuni nu adevaruri?
|
da cutia difera ... am eu p masina o cutie de sportiva si se simte diferenta .... intradevar are pinioanele diferite... asa k nu ma mai bagati in seama aiurea ... (solenzaXJG) sti ce e aai o dacie .. ai umblat si u vrodata la motoru ei ... ai ridicat copota ... nu face confuzi ... e diferenta mare intre o dacie sport si o solenza sau 1300 si solenza " va bagati ca musca'n lapte szc de off topic .. (da cand ii vad k fac ei p destepti ... si nu mai e nimeni ca ei ... ei stiu tot .... :)):))):)))
|
Quote:
|
Eu numa atata va mai spun daca tata si socrumio nu o desfacut motoare si cuti de viteze apai nustiu cine o desfacut si facut mai multe ca socru numa nu ca si tata lucreaza in dacia service mecanic. Apai nustiu care si daca eu nu am lucrat cu ei si nu stiu ce ii aia dacia 1300 si 1400 si motor de 1600 pe dacia 1300 ,si iara motor de golf 3 pe dacia 1300 apai nu cred ca vorbesc si eu dea lela pe aici.Dacia sport are avantaj ca ii mai usoara la demaraj dar ati desfacut voi cutie de sportiva si cutie de 1300 1400 si sa vedeti diferentele asa oricine poate sa zica ce vrea.Eu ma duc sa iau cutie de sportiva de unde stiu eu care ii diferenta intre ele astia care au cutie sport daca va tot laudati cum stiu eu ca imi da vanzatorul cutie de sportiva?
|
Quote:
ca sa stii ca e de sportiva o desfaci si vezi cati dinti au pinioanele |
Eu zic sa vedem ce fac masinile ca noi deageaba tot vb daca ei inca nu au facut nimic.Dupa cursa putem sa tragem si concluzii ce si cum.
|
mai nu am spus ca nu difera..au fost foarte multe tipuri de cutii pe dacie..de exp eu am pe dacia din 86..cutie in 4 trepte..planetare scurte..dar cutia mea este exact cat una in 5 trepte...am avut pusa pe ea una de 5 si nu a trb sa schimb traversa..dar sa nu imi spuna mie nimeni ca este o diferenta de la cer la pamant intre dacia 1300 si sportiva la cutii cum spunea emokidul de mai sus..
|
v-ati tras mah pana la urma?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:26. |
- Copyright 2026 4Tuning