Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   etapele unui golf 2 catre perfectiune (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/17931-etapele-golf-2-perfectiune.html)

dexter_20 03-06-06 11:42

Re: etapele unui golf 2 catre perfectiune

Sper sa duci acest proiect la perfectiune.De aceea itit doresc multa bafta si...bani pt a duce la bun sfarsit ceea ce ai inceput!

broncos emx 03-06-06 15:19

merci,sincer ma bucur ca oamenii sunt interesati si imi pun intrebari,mai astept sugestii,intrebari,orice aveti de spus.......

broncos emx 03-06-06 15:23

10 Attachment(s)
prima transha de poze......

broncos emx 03-06-06 15:27

10 Attachment(s)
a doua transa care contine si poze facute astazi,saptamana viitoare va trece la vopsit:D

dany_let 03-06-06 17:41

Toata lumea zice ca am posturi acide ...si asa ca trebuie sa scriu mai departe.....fara suparare: perfectiunea nu exista ( asta sa stii de la mine ) deja am vazut 2 greseli prin care nu o sa te poti apropia de cum iti place tie sa-i spui "perfectiune" ...ti le spun dupa ce o vopsesti.....sfaturile costa...:))))))

dany_let 03-06-06 17:42

In rest...respect ptr faptul ca investesti intr-o masina veche...sper sa iasa dupa gustul tau....si cel mai important este sa-ti placa tie....ca daca nu-ti place tie poate sa te laude toata lumea , ca nu esti impacat cu tine...bafta

*-_Speed_-* 03-06-06 17:42

BV mah esti tare abia astept sa Vad masina gata.;) Kred ,adik sunt sigur ka o sa iasa SUPER BELEA:twisted:

*-_Speed_-* 03-06-06 17:51

Quote:

Originally Posted by dany_let
In rest...respect ptr faptul ca investesti intr-o masina veche...sper sa iasa dupa gustul tau....si cel mai important este sa-ti placa tie....ca daca nu-ti place tie poate sa te laude toata lumea , ca nu esti impacat cu tine...bafta

Sunt perfect deacord cu tine.Dar cred ca Baiatu nu o sa fie dezamagit de ceea ce face el cu masina,pt ca cred ca a pus suflet in masinutza lui.Ca dak nu, numai o facea:lol: , numai baga el atatia banii in ea si isi lua un mai bunikica ku banii pe care ii baga in golfu lui.
*** EU UNU IL ADMIR PT CEEA CE FACE***:D

broncos emx 04-06-06 01:21

Quote:

Toata lumea zice ca am posturi acide ...si asa ca trebuie sa scriu mai departe.....fara suparare: perfectiunea nu exista ( asta sa stii de la mine ) deja am vazut 2 greseli prin care nu o sa te poti apropia de cum iti place tie sa-i spui "perfectiune" ...ti le spun dupa ce o vopsesti.....sfaturile costa...:))))))

poate tu ai alta viziune asupra perfectiunii,pentru mine inseamna sa fie din toate unghiurile inpecabila....sincer stiu sa accept si critici da nu sunt asa inebunit sa aud ce numesti tu greseli....daca ai ceva de zis,zii...

broncos emx 04-06-06 01:25

Quote:

merci,oricum mashina e facuta dupa placul meu si tot ce va urma de asemenea va fii pe placul meu ca nu castig bani din asta,am facut forumul asta ca sa arat ce fac cu mashina nu ca sa intreb daca e bine ce fac cu mashina....cam asta ar fii ideea

broncos emx 04-06-06 01:30

Quote:

Originally Posted by *-_Speed_-*
BV mah esti tare abia astept sa Vad masina gata.;) Kred ,adik sunt sigur ka o sa iasa SUPER BELEA:twisted:

merci,sincer mashina e aproape pregatita de vopsea si e tot la linie,asa cum trebuie.....sapt viitoare se ve vedea vopsita sigur.....

broncos emx 04-06-06 01:40

Quote:

Originally Posted by broncos emx
poate tu ai alta viziune asupra perfectiunii,pentru mine inseamna sa fie din toate unghiurile inpecabila....sincer stiu sa accept si critici da nu sunt asa inebunit sa aud ce numesti tu greseli....daca ai ceva de zis,zii...

oricum nu poti sa ai pretentii de la niste poze cu telefonu,si tre sa ai in vedere ca mashina nu are chederere,broasca,e demontata total
asa ca vb dupa montaj;)8-)

blondu_glf 2 04-06-06 23:59

Quote:

este f simplu,un motoras special de deschis haionul,este 500 mii,vreo 700 cu tot cu montaj si poti deschide haionul ori din interior ori din telecomanda...

De unde ti-ai luat sistemul asta de deschis portbagajul??????

broncos emx 05-06-06 08:24

vad ca esti din brosov,in bucuresti gasesti in autovit la firmele care monteaza alarme,http://www.************/produse/Tuning...agaj/......mai vezi si tu pe site-uri cu alarme,sau pe la tine,vezi si tu magazine cu alarme....dastia care monteaza si cred ca gasesti sigur

blondu_glf 2 06-06-06 00:48

Quote:

vad ca esti din brosov,in bucuresti gasesti in autovit la firmele care monteaza alarme,http://www.************/produse/Tuning...agaj/......mai vezi si tu pe site-uri cu alarme,sau pe la tine,vezi si tu magazine cu alarme....dastia care monteaza si cred ca gasesti sigur

OK......ms mult.......o sa caut

Succes in continuare cu modificarile......sunt sigur ca o sa iasa super masinutza

All times are GMT +2. The time now is 12:13.

- Copyright 2026 4Tuning