![]() |
Re: etapele unui golf 2 catre perfectiune
Sper sa duci acest proiect la perfectiune.De aceea itit doresc multa bafta si...bani pt a duce la bun sfarsit ceea ce ai inceput!
|
merci,sincer ma bucur ca oamenii sunt interesati si imi pun intrebari,mai astept sugestii,intrebari,orice aveti de spus.......
|
10 Attachment(s)
prima transha de poze......
|
10 Attachment(s)
a doua transa care contine si poze facute astazi,saptamana viitoare va trece la vopsit:D
|
Toata lumea zice ca am posturi acide ...si asa ca trebuie sa scriu mai departe.....fara suparare: perfectiunea nu exista ( asta sa stii de la mine ) deja am vazut 2 greseli prin care nu o sa te poti apropia de cum iti place tie sa-i spui "perfectiune" ...ti le spun dupa ce o vopsesti.....sfaturile costa...:))))))
|
In rest...respect ptr faptul ca investesti intr-o masina veche...sper sa iasa dupa gustul tau....si cel mai important este sa-ti placa tie....ca daca nu-ti place tie poate sa te laude toata lumea , ca nu esti impacat cu tine...bafta
|
BV mah esti tare abia astept sa Vad masina gata.;) Kred ,adik sunt sigur ka o sa iasa SUPER BELEA:twisted:
|
Quote:
*** EU UNU IL ADMIR PT CEEA CE FACE***:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
asa ca vb dupa montaj;)8-) |
Quote:
|
vad ca esti din brosov,in bucuresti gasesti in autovit la firmele care monteaza alarme,http://www.************/produse/Tuning...agaj/......mai vezi si tu pe site-uri cu alarme,sau pe la tine,vezi si tu magazine cu alarme....dastia care monteaza si cred ca gasesti sigur
|
Quote:
Succes in continuare cu modificarile......sunt sigur ca o sa iasa super masinutza |
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning