![]() |
Re: E36 - 316 un proiect indraznet
Cum mai e masina ? o mai dai nu o mai dai ?
|
Masina o mai am este inca la vanzare,merge super nu ma asteptam sa mearga asa bine sincer...mie imi place dar poate poate in final nu o mai dau si ii fak de 1 mai un cadou dragut zic eu...bara fata,praguri si difuzor de M...ramane de vazut.
|
Asta seara merg sa iau eleron,sa il duk la vopsit,iar zilele ce urmeaza xenon in proiectoare si o inscriu!!!!!!ceva sfaturi pt numar????eu ma gandeam la
IF 7 7 Z Z Z sau IF 2 2 Z Z Z!?!? |
IF 2 2 Z Z Z
|
Quote:
|
Ai montat eleronul?, hai cu niste poze:D:D:D.
|
Barile de plastic negru nu se pot vopsi? tot negru...mai ales cele din mijloc, parca nu merge rosu fain cu negru deschis, in rest e super-tare masina.
|
Quote:
Nu cred ca gasesti numerele alea ... banuiesc ca sunt luate de mult de altii, chiar daca sunt de IF |
poate sa gaseasca k la ilfov se poarta cos,aur,ili,gic,nicsamd!
|
Quote:
|
IF-!! PA!
|
Quote:
|
uau, superba masina.
|
VREAU SA-TI MULTUMESC INCA O DATA PT AJUTOR SI PT SPIRITU' ASTA AL TAU DEZVOLTAT PT PRIETENIE... O SA TIN MINTE PANA O-I UITA.. DA'...ASA'S PRIETENII,TE AJUTA LA NEVOIE!!!
|
Ms pt sfaturi tuturor!!!Joi-vineri o inscriu si voi vedea akolo care sunt libere oricum m-am hot cam ce vreau...dar sa vedem.Eleron am vrut sa pun ceva intre ala "M" si cel din fabrica dar nu mi-a mai rsp omu' la tel asa k o sa mai caut si dak nu gasesc am sa iau buza aia mik!!!Alte modificari:maine vreau sa ii scot catalizatorul si vineri ii pun xenon in proiectoare...si cam atat momentan!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:37. |
- Copyright 2026 4Tuning