Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bazar AUTO - MASINI (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini.html)
-   -   De vanzare: Oltcit TUNING (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/17815-vanzare-oltcit-tuning.html)

alexutzu07 26-01-07 23:04

Re: de vanzare OLTCIT TUNING

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 473587)
eu macar stiu ca mi l-am luat ca sa il modific dar ca sa il tin,nu sa il vand si sa-mi iau logan!!!si e masina oltcitu,pt ca nu stiu pe ce masina romaneasca din 90(de cand e al meu) mai are discuri ventilate pe fata,motor boxer si alte chestii...ma bucur ca am ales oltcit si nu dacie cum ma sfatuiau unii!!!

Hai mai..fiii serios....dacia e mai buna de 1000 de ori decat olcitu...toata ziua stai sa deschizi capota la el... olcitu tot olcit ramane chiar daca ii faci tu cine stie ce modificari...Nu o sa se compare niciodata cu un BMW, Audi sau mai stiu eu ce pana si o dacie normala fara tunning sau ceva in genu chiar daca bagi piese..pe el..sau il retapitezi. Apreciez fff mult ce a facut Laur..cu olcitu lui..chiar arata fff bine in comparatie cu altele si ii urez bafta sa-l vanda..dar la pretu ala ma cam indoiesc...ar cam tb sa lase...mult la el....

bodyspeed 27-01-07 07:29

Quote:

Originally Posted by alexutzu07 (Post 717163)
Hai mai..fiii serios....dacia e mai buna de 1000 de ori decat olcitu...toata ziua stai sa deschizi capota la el... olcitu tot olcit ramane chiar daca ii faci tu cine stie ce modificari...Nu o sa se compare niciodata cu un BMW, Audi sau mai stiu eu ce pana si o dacie normala fara tunning sau ceva in genu chiar daca bagi piese..pe el..sau il retapitezi. Apreciez fff mult ce a facut Laur..cu olcitu lui..chiar arata fff bine in comparatie cu altele si ii urez bafta sa-l vanda..dar la pretu ala ma cam indoiesc...ar cam tb sa lase...mult la el....

in primul rand esti offtopic...
in al doilea..rand..din moment.. ce s-a bagat un ban.. normal ca esti constient...ca nu il mai scoti...dar la laur s-a bagat mai mult.... si acum pretul platit pentru el... deja e mic fata de ce .. s-a investit...
numai vopseau a facut...20 de mil..ATENTIE NU E POLICOLOR....;)
plus altele..care le vad doar cunoscatori....dar din moment ce afirmi..cele de mai sus. . cu parere de rau iti zic nu faci parte din ei...
a si partea ca oltcitul..tot oltcit ramane.. e logica.. numai ca ramane tunat ;)
ca si bmw-ul in care se investeste tot bmw ramane...;)

t1grul 27-01-07 09:25

Re: De vanzare: Oltcit TUNING

Quote:

Originally Posted by doarr4u17 (Post 715314)
ofer niste bani pe interior.. daka te decizi sa il dai.. si iti pun la loc unu normal frumusel.. nu crapat etc... dami un pm si discutam

interiorul e facut d el ;) si nu cred ca l`a facut sa`l vanda...

alexutzu07 27-01-07 12:51

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 717329)
in primul rand esti offtopic...
in al doilea..rand..din moment.. ce s-a bagat un ban.. normal ca esti constient...ca nu il mai scoti...dar la laur s-a bagat mai mult.... si acum pretul platit pentru el... deja e mic fata de ce .. s-a investit...
numai vopseau a facut...20 de mil..ATENTIE NU E POLICOLOR....;)
plus altele..care le vad doar cunoscatori....dar din moment ce afirmi..cele de mai sus. . cu parere de rau iti zic nu faci parte din ei...
a si partea ca oltcitul..tot oltcit ramane.. e logica.. numai ca ramane tunat ;)
ca si bmw-ul in care se investeste tot bmw ramane...;)

Eu ma refeream la faza ca olcitu ramane tot olcit si bmw tot bmw....ca el chiar daca a pus pe olcit scaune de BMW si multe altele...sa nu creada ca valoarea masinii va creste. Una e designu...alta e ce are sub capota..etc...marca masinii tot aia va ramane...chiar daca el baga piese si accesorii de la alte marci.
Si la faza cu offtopic..cred ca mai sunt si altii..care fac comentarii..si deaia mi-am permis..sa fac si eu un comment. Probabil ca daca imi ceream scuze ca sunt offtopic cand am postat nu se mai comenta.
Cu respect

tha_nox 27-01-07 13:28

ma bag si eu la offtopicu asta cu o parere...io nu cred ca cine pune scaune de bmw pe oltcit vrea sa il faca bmw, si sa ceara pret de bmw pe el, doar sa il aranjeze astfel incat sa fie un oltcit de exceptie..care fii linistit ca intoarce mult mai multe capete decat un bmw stock..
daca vrei o masina buna si fiabila, poti sa iti iei bmw, dar cu 2000 de euro nu gasesti decat un ursuletz care iti cade mai rau ca oltcitu si pt care gasesti piese si mecanici mai greu...ca sa nu punem cei 5 ani diferentza de vechime...plus ca nu te faci remarcat deloc..

eu zic ca diferenta e clara intre un bmw si un oltcit, si pt cei pe care nu ii scot banii afara din casa oltcitu e varianta ideala daca vor o masina cu personalitate..plus ca pretu e prea mic pt masinutza aia..si asta isi da seama oricine a vazut ce inseamna sa modifici o masina..

bodyspeed 27-01-07 17:31

Quote:

Originally Posted by alexutzu07 (Post 717655)
Eu ma refeream la faza ca olcitu ramane tot olcit si bmw tot bmw....ca el chiar daca a pus pe olcit scaune de BMW si multe altele...sa nu creada ca valoarea masinii va creste. Una e designu...alta e ce are sub capota..etc...marca masinii tot aia va ramane...chiar daca el baga piese si accesorii de la alte marci.
Si la faza cu offtopic..cred ca mai sunt si altii..care fac comentarii..si deaia mi-am permis..sa fac si eu un comment. Probabil ca daca imi ceream scuze ca sunt offtopic cand am postat nu se mai comenta.
Cu respect

cu respect ... te anunt ca se cheama.,.. OLTCIT NU OLCIT
si tuningul in afara de estetic .. implicit creste si valoarea acelei masini.. ca este bmw , oltcit.. sau mai stiu eu ce..ca nu mai sunt recuperati bani in totalitate asta e partea care apare la noi.. in tara.. tu ai da pe un ursulet din 84' 10000 de euro sau mai mult .. daca atat a investit proprietarul si sa nu mai zicem.... de pasiune... care o are fiecare .. fie pentru oltcit fie pentru... alta masina..

alexutzu07 27-01-07 20:28

Vaaaiii ce sa iti spun....OLTCIT....inca stiu sa scriu te anunt de pe acuma;)...Domnu atot stiutor...vezi-ti tu de treaba ta acolo...si nu mai cauta nod in papura la altii.......ta las cu OLTCIT-UL....si...mai invatati sa negociati...(aici ma refer la ce ai zis tu, sa nu se inteleaga gresit nu am nimic cu restu lumii de pe aici....) oricum tara noastra sta cam prost la capitolu asta...asa....ca...bafta multa incontinuare ....cu respect pt Laur..cu el nu am abolut nimic...bafta multa la vandut....hai ca sa incheiem..offtopicu asta...ca la cate sunt....

nt98adu 27-01-07 22:29

Cei stricati omului topicul cu fel de fel de comparatii?:evil:
Nu intereseaza pe nimeni comparatii aici!

Bafta la vanzare, dar sfatul meu, pastreaza masina!

alexutzu07 27-01-07 23:04

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 718405)
Cei stricati omului topicul cu fel de fel de comparatii?:evil:
Nu intereseaza pe nimeni comparatii aici!

Bafta la vanzare, dar sfatul meu, pastreaza masina!

Asa ziceam si eu;)...dar se pare ca unii au chef de mai multa vorbaraie si provoaca lumea de pe aici...la fel de fel de discutii fara rost unele chiar. Gata sa lasam offtopicu....si sa nu-i mai stricam lu Laur...topicu

Ja_Rule 28-01-07 00:04

nush de ce a trebuit sa faci u comparatia intre dacie si oltcit... nu vad legatura ... oricum nu mai conteaza
on topic : masina arata destul de bine ... nota 7 de la mine ;) .. bafta la vanzare

Danutz Bratosin 01-02-07 21:26

se mai aude ceva de el s-a vandut ceva.... dak da cu cat?

t1grul 02-02-07 22:42

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 726404)
se mai aude ceva de el s-a vandut ceva.... dak da cu cat?

nu s`a vandut anuntul mai este valabil....8)

t1grul 07-03-07 10:24

up...up...up...

1500 euroi neg

t1grul 07-03-07 10:25

up...up...up...

1500 euroi neg

t1grul 19-03-07 09:15

Quote:

Originally Posted by t1grul (Post 785654)
up...up...up...

1500 euroi neg

sus, sus, sus...

All times are GMT +2. The time now is 22:35.

- Copyright 2026 4Tuning