Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse necatalogate (https://forum.4tuning.ro/46-curse-necatalogate.html)
-   -   30.11.2003 - Cursa de indemanare la PRISMA (https://forum.4tuning.ro/46-curse-necatalogate/178-30-11-2003-cursa-indemanare-prisma.html)

Marian20 30-11-03 15:27

3 Attachment(s)
...

Marian20 30-11-03 15:27

3 Attachment(s)
... ...

Marian20 30-11-03 15:30

2 Attachment(s)
... ... ... si o mica precizare am fost singurul care a participat cu bmw pe ploaie :roll:

swordfish 30-11-03 15:53

frumoase poze...trebuie sa vina si ale mele acum... 8)
bravo la faza cu \"am fost singurul care a participat cu bmw pe ploaie \" te-ai descurcat bine!
circuitul a fost (cred eu) bine gandit si realizat, si ploaia a fost mai mult decat binevenita..spectacolul a fost mai mare cu toate ca eram ud si la izmene...a facut spectacol tico si 206'le lui sebi...ca sa nu vb de passatu negru care banuiesc ca dupa cum mirosea si'a cam distrus ambreiaju'...ahhh si astra rosu de la x-team care au dovedit ca nu au venit degeaba...kwx'ul a fost din nou la inaltime...astept sa vad timpii pe site..urmeaza pozele...

Marian20 30-11-03 18:02

era o skoda superb nu passat.... si din ce stiu locul 1 la grupa 1 a fost luat de zetemte iar la grupa 2 : 1 subaru wrx ; 2 opel astra DOD ; locul 3 b99sha

pimp_lex 30-11-03 18:59

ala cu Integra Type-R a participat? daca stie sa conduca ar trebui sa se descurce binisor si ala cu CRX la fel.........

de ce ceilalti cu BMW n-au participat? au facut pe ei cand au vazut ploaie(stiind ca au tractiunea pe spate)? :lol:

zetemte 30-11-03 19:05

Mia placut. Vreama nu a fost frumoasa, dar am castigat la grupa :twisted: mea si sunt happy :D

Am poze, dar trebuie sa uploadez ele undeva. Vor fii mai tarziu.

Tico a fost spaectaculosa, dar eu am fost mai repede :wink:

Am astepatat pentru Stirii la antetna!, pentru ca a fost cineva cu camera si a filmat pe mine si am vrut sa vad, na nu a fost nimic in Observator la 19 :(

Stii cineva cand si unde va fii ?!

Gabi 30-11-03 19:10

Frumos... pacat ca a plouat si n-a fost lume ( in poze n-am vazut picior de om ) dar sunt sigur ca drift-uri au fost destule :D

SLaniCeanu-=X-team=- 30-11-03 21:35

in legatura cu pozele si filmuletele!

salut la toata lumea ce impresie ati avut astazi despre noi cum vi sa parut cursa in sine?in legatura cu pozele si filmuletele promise de Micutzu(NSL) mi s-a zis sa las o adresa de mail in care sa vb cu baiatu care se ocupa cu asa ceva pe acest canal sa mi se trimita si mie! :) astept rasp la chestia [email protected] sau [email protected] mai vb! :twisted: -=X-team=-SLC

Ursu-=X-Team=- 30-11-03 22:34

Salut. EU sunt nelamurit, Tare nelamurit. hai sa incep
1. De ce a fost lasata calibra alba WAY la prima grupa
2.De ce nu ati sanctionat Subaru pt ca nu a facut toata cursa?? ( Nu a mai facut un inconjur)
3. De ce nu va uitatzi la toti sub capota?? inaintea concursului. Asa cum ati facut la noi.
Pe bune acum nu e corect .. Sunt multi pe care ii stiti si voi si pe care ii lasatzi sa participe la categorii mai mici decit merita. Sa nu vb cu KWX . Trebuia sa il lasam pe KWX sa se dea la cu astra care pe talon are 75 cp Sa vedem ce iese ..
Incercati sa facetzi ceva cu problema asta . Plus de asta va cunoasatetzi intre voi si stiti bine ce masini avetzi fiecare. Apropo cel mai bun timp la scos baiatu cu dacia visinie :)la prima categorie. La a II a nu are rost sa zic. In rest totul Ok ..Mai putin jandarmi .. cu care eram sa ma bat :P Noroc cu micutzu ca a facut semn sa ma lase sa trec,
Ok ..cam atat am avut de spus
Bafta

Ursu-=X-Team=- 30-11-03 22:53

apropo .. io-s ala dintre masini cu geaca aia bej (parca aia e culoarea) cu blugi albastri si ochelari -- https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=724 (mi-era lene sa mai bag poza normal)

pimp_lex 01-12-03 04:50

s-a facut vreo filmare?

Marian20 01-12-03 05:30

din cate am vazut eu erau vreo 5 camere de luat vederi pe acolo.... s-au filmat cursele propriuzise dar si sfarsitul cand s-a dat care cum a putut mai bine in specatcol :)

Marian20 01-12-03 05:34

si ca sa fiu putin al dreaq cand se dadea lumea in specatcol au aparut si celelate BMW-uri, cat despre integra ... nu nu s-a dat dar era de vanzare ... nu ma intrebati pretul ca nu mai stiu exact :) ... stiu ca avea 190hp

G60 01-12-03 11:20

Cand am vorbit ieri cu baietii de la dubita cu timpii, mi-au spus ca de la ei timpii pleaca direct la 4tuning. Stiti ceva despre asta? Daca au ajuns la voi, cand afisati clasamentul?

All times are GMT +2. The time now is 10:54.

- Copyright 2026 4Tuning