![]() |
Re: Vento
Quote:
si am gasit doar la 5 ron /buc :sad: |
m-am uitat la farurile tale si cred ca sunt la fel cu ce am eu.tot FK.si am vazut ca un far are 6 buc.fiecare cerc 3 becuri.2 lateral si unul jos.sau poate ma insel.tu esti sigur ca 8 buc la un far?
|
eu asa am numarat.....poate ma insel
faza e ca ue am gasit doar lka set de 2 bucati becurile iar setul era la 15 ron,cam mult zic eu,avand in vedere ca e apropiat de pretul unu kit de xenon |
la noi se gasesc si la piata si la magazin set 2 buc 10 lei
|
hai ca sunt curios :D sa pui poze poate imi schimb si eu :-P
|
sambata merg in piata sa cumpar si le schimb.o sa pun atunci si poze.poate apuc sa montez si pleoapele.
|
am pus ledurile.bineinteles din cele 6 seturi cumparate 4 leduri nu mergeau.le-am schimbat azi cu altele pe care le-am incercat inainte sa nu mai fac inca un drum.am vrut sa fac poze dar s-au terminat bateriile.fac maine poze.arata foarte fain cu ele albe si cu pleoapa.pe leduri am dat 70 lei.
|
5 Attachment(s)
am facut ceva poze dar nu prea se vede angeleyes pe lumina asta cum trebuie.din pacate seara lucrez.poate apuc sa fac cind se intuneca.macar pleopele se vad.
|
foarte frumos vento, ca posesor de vento de aceiasi culoare, te invidiez :-) spor la bani si poti sa spui cat tea ajuns toate investitia din piesele cumparate pana acum mai ales farurile?
|
salll
imi place vento tau.bv sa il stapanesti sanatos si sa ai grija de el si bafta la tunat:D;) |
Quote:
|
Quote:
|
proasta idee cu ledurile.adica faina daca gasesti leduri de calitate nu care se strica dupa o saptamana.maine pun inapoi becurile normale.stie cineva ce adeziv,lipici bun se gaseste pt a lipi plasticurile acelea de pe aripi?ceva care sa si tina si sa se usuce relativ repede.multumesc
|
iti recomand sa nu mai pui plasticurile inapoi
|
prea tarziu.dar unul singur face probleme.dar o rezolv eu cumva
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning