![]() |
Re: Dacia Pictata...SUPERRRRRR
Quote:
|
Quote:
|
Asta se numeste..talent.
|
super tare si nu sunt singurul kre iti zice FELICITARI!!! dar nu am putut sa ma abtin
|
Multumesc frumos....
|
acum astept clienti....
|
Am si eu o intrebare la tine: n-ai probleme cu rugina ? sau ai descoperit vreun leac "minune"?? daca ai gasit zi si mie ca ma confrunt cu aceasta problema si nu stiu ce sa fac :D
|
Quote:
|
si ii pui aripi interioare din fibra cum au masinile straine sa nu mai bage iarna sare.....te-ai scos
|
da ma dalea am eu si hai sa zicem ca e si tinichigeria facuta bine si tot mi-a iesit rugina :(((
|
rog discutii on-topic, multumesc!
B-69-TAU |
A mea are 26 de ani si nu are un punct de rugina...este cum zice TAU,daca are vaselina peste tot,grunduita ca lumea....si tot ce trebuie nu are de ce sa rugineasca...a mea are usile,pragurile,pe sub ea tot de vaselina....adica in 10 ani de acum in colo nu rugineste...si daca nu ma crezi ne intalnim sa vezi cu ochii tai BAU...
|
daca o sa te mai lase sa circuli cu ea pe drumurile publice peste 10 ani...........
|
Interesant deci o sai zic lu taica-miu acuma cand o vopseste sai puna vaselina o gasca si toate cele... ms de raspuns m-ati salvat de la o problema care se parea ca nu are rezolvare. ;)
|
cu placere BAU dar sa ai si grija de ea dupa ce o faci....
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:06. |
- Copyright 2026 4Tuning