Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia Pictata (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/17742-dacia-pictata.html)

vlad_VSV 29-05-06 19:03

Re: Dacia Pictata...SUPERRRRRR

Quote:

Originally Posted by Notorius
pai de ce bani vorbesti tu ??? Ca nu costa mult de loc....ce ti`se pare mult....??? Ce ai dori sa iti faci pe masina????

vorbeam la general de bani ca sunt greu de facut.......in plus stiu ca nu costa mult pentru ca ce faci tu e arta si arta se plateste......nu am zis ca mi se pare mult pretu' cu care ai facut masina......ca daca as vrea si eu ceva asemanator si de as sti ca mananc mai putin si asa numa sa fac pentru masina sa sti ca asa as face:D:D:D....oricum bafta in continuare ca esti bun

SirNenea 29-05-06 19:31

Quote:

Originally Posted by Notorius
Multumes...o sa o fac ca lumea...sa vada lumea ca si dacie este masina...

parerea mea e ca multi stiu ca si dacia este masina dar nu vor sa recunoasca parerea mea

Bogdi16 30-05-06 17:21

Asta se numeste..talent.

jimmy bones 30-05-06 22:49

super tare si nu sunt singurul kre iti zice FELICITARI!!! dar nu am putut sa ma abtin

Notorius 31-05-06 17:50

Multumesc frumos....

Notorius 31-05-06 17:55

acum astept clienti....

Bau23 31-05-06 19:37

Am si eu o intrebare la tine: n-ai probleme cu rugina ? sau ai descoperit vreun leac "minune"?? daca ai gasit zi si mie ca ma confrunt cu aceasta problema si nu stiu ce sa fac :D

B-69-TAU 31-05-06 21:07

Quote:

Originally Posted by Bau23
Am si eu o intrebare la tine: n-ai probleme cu rugina ? sau ai descoperit vreun leac "minune"?? daca ai gasit zi si mie ca ma confrunt cu aceasta problema si nu stiu ce sa fac :D

pai daca ii faci bine bine tinichigeria si dupa ce o vopsesti bagi bine, bine ulei si vaselina o sa iasa mai greu rugina!

vlad_VSV 31-05-06 21:30

si ii pui aripi interioare din fibra cum au masinile straine sa nu mai bage iarna sare.....te-ai scos

B-83-DAC 31-05-06 21:32

da ma dalea am eu si hai sa zicem ca e si tinichigeria facuta bine si tot mi-a iesit rugina :(((

B-69-TAU 31-05-06 22:47

rog discutii on-topic, multumesc!

B-69-TAU

Notorius 01-06-06 09:41

A mea are 26 de ani si nu are un punct de rugina...este cum zice TAU,daca are vaselina peste tot,grunduita ca lumea....si tot ce trebuie nu are de ce sa rugineasca...a mea are usile,pragurile,pe sub ea tot de vaselina....adica in 10 ani de acum in colo nu rugineste...si daca nu ma crezi ne intalnim sa vezi cu ochii tai BAU...

TufY 01-06-06 13:55

daca o sa te mai lase sa circuli cu ea pe drumurile publice peste 10 ani...........

Bau23 01-06-06 15:05

Interesant deci o sai zic lu taica-miu acuma cand o vopseste sai puna vaselina o gasca si toate cele... ms de raspuns m-ati salvat de la o problema care se parea ca nu are rezolvare. ;)

Notorius 01-06-06 16:30

cu placere BAU dar sa ai si grija de ea dupa ce o faci....

All times are GMT +2. The time now is 05:06.

- Copyright 2026 4Tuning