![]() |
Re: GR 01 NVN
4 Attachment(s)
7j doar de proba...vor fi definitiv cand voi gasi si jumatatile lor,adica inca doua:D
|
Quote:
Cat despre caroserie...sa incerci sa retusezi zonele cu rugina...o sa arate mult mai bine... |
pai de ce nu le lasi pe spate? se poarta de obicei jante mai late pe spate, se vede bine!
|
Quote:
Incearca si o folie pe gemuri, stalpii negri, un bad boy sau pleoape, lasata un pic... acum depinde de gusturi si buget ;) |
RREDMAN caroseria nu are rost sa o peticesc ca la o vopsea veche de 15 ani se observa,o sa o vopsesc pe toata CLAUDIU LUCIAN nu imi place cum da cu jante late pe spate si stock pe fata COX geamurile o sa le dau o folie si o sa imi fac un bad boy look,cat despre stalpi nu imi plac vopsiti negru,si masina nu e asa ridicat era pe cric cand am facut pozele de aia e asa
|
https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...e-dublate.html
Vezi poate rezolvi cu baiatul...si le cumperi. |
unde se gaseste inele de inox de alea ce le montezi pe janta,si cat costa ?
|
GEO GR 01 NVN
frumoasa dacie,bafta in continuare,ce vreau sa te intreb la numar pe spate ai lumina alba cu led ? dacia mea. https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...cj-81-fav.html |
In sfarsit o dacie de GR simpla,fara semnu' nike si alte zorzoane! Bafta in continuare,tine'o tot asa ;)
|
mersi RREDMAN am vazut de mult anuntul dar e c-am mare distanta VJCLAU inelele alea se gasesc foarte greu,am si eu da doar 2 si pe spate da am becuri cu led si pe fata la pozitie si plafoniere interior NRGIA stai linistit ca nu o sa o vezi ce semne nike sau alte reclame pe ea :D
|
4 Attachment(s)
au venit si surorile lor:Dmersi rredman,incaltate cu cauciucuri bridgestone de 205/70/13:D
|
Quote:
Intre timp poti sa le dai o vopsea proaspata, sa le faci ca noi. |
Quote:
|
Si o poza cu toate cele 4 jante pe masina nu ai pus si tu ?
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:28. |
- Copyright 2026 4Tuning