Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum agãti un baiat (pentru fete) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1749-ag-baiat-fete.html)

alex_maxx 03-09-04 12:17

heheheh am cititi cam tot ce ati scris pana aici sunt pe spate de ras....cum agata fetele baieti....
....e cam al dracu de simplu dk au si ceva dotari de la mama natura +putin tupeu.....

...si stiti de ce s-a ajuns sa agate fetele baietii pt ca numarul persoanelor de sex feminin a ajuns sa fie de 3 ori mai mare decat nr persoanelor de sex masculin :D:D:D....in curand o sa fim toti ocupati ....:D:D...tare topicul ...astept repici...hehehe :D:D:D

CT-03-ART 03-09-04 12:30

uite p-asta no shtiam pana akum cu nr de persoane de sex feminin.va dati seama fratilor ca daka toate femeile ar fii frumoase ar trebui sa fim fiecare cu cate 3 sau mai multe dupe noi? HAREMMMM.e o idee marpha parerea mea...

BogdanCMS 03-09-04 12:47

Vise, vise... :bored: :hahano:

CT-03-ART 03-09-04 12:50

i crezi ca nu shtiu.... :( dar lasa-ma sa visez ca cica e pe gratis :D

IS 18 BOG 05-09-04 10:33

va ganditi daca e baiatul \"luat\"... dar daca fata e \"luata\" ? si iti mai petreci mult timp cu ea si ea nu-si da seama ?

s-a pus o intrebare si acuma vad ca nimeni nu raspunde la ea .... hmmm .... cat despre fete .. e o vorba \" sufletul conteaza \" :D

lolek 05-09-04 11:39

am citi aici :) ... da tot nu vad unde sa scrie concret cum agata o fata un baiat ... macar sa zica una din ele cum a facut asea ceva vreodata ...

Eryka 06-09-04 07:39

hai k va spun eu cum am agatat... :lol: eram la semafor cu taxiul... un tip se :yikes: holba la mine... am inceput si eu sa ma holbez la el :inyourfac ... si tot asa inca 2-3 semafoare pana cand m-am bagat in seama cu el... :blahblah: :blahblah:

IS 18 BOG 06-09-04 17:17

si tu ce faceai la semafor ? ai 16 ani cu ce erai cu bicicleta ?

si ati facut-o ce ati mai facut unde ati ajuns ? sau vati holbat pana a aparut verde si va claxona lumea si va injura si fiecare a plecat in voia lui ?

Speedy 06-09-04 17:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Eryka\"
eram la semafor cu taxiul... un tip se..

:roll:

IS 18 BOG 06-09-04 17:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Speedy\"
Quote:

eram la semafor cu taxiul... un tip se..

:roll:

aha gata sorry :( .. .nu-mi da in cap eryca ... imi retrag primele cuvinte :D

IS 18 BOG 06-09-04 17:26

Eryca cand am sa am probleme cu agatatul sa stii a la tine apelez ... am sa te bat la cap oleak atunci :))

Eryka 07-09-04 02:36

lolz :lol:

HAMMER 13-09-04 15:43

Re:

Quote:

mie nu mi-e greu sa agat :lol: probabil si tupeul nesimtit ma ajuta... :lol:
ma bag foarte usor cu baietii in seama ... si deci agat usor... :lol: lolz

ia baga-te in seama si cu mine, sa vedem ma agati????
:shock: :shock: :shock:
Da-i tot ce ai tu mai bun, poate cine stie ma faci......... : :wave:

HAMMER 13-09-04 15:48

una peste alta, chiar daca sunt offtopic, trebuie spus ca intr-adevar o fata agata sau se lasa agatata, caci altfel daca nu vrea putem noi sa ne dam cu curu de pamant ca tot degeaba.................

IS 18 BOG 13-09-04 16:14

depinde daca unora le plac chestiile astea de o noapte sau de o saptamana ....eu unul vreau ceva de lungaaaa durata :D

All times are GMT +2. The time now is 15:25.

- Copyright 2026 4Tuning