![]() |
Re: E60 - 535d
mie imi plac mai mult jantele tale decat cele doua...incearca ceva in genul celor din postul lui MKE!sincer sunt prea multe bmwuri cu jante barracuda,sau mai ieftin si frumos...fa-ti jantele tale negru lucios si le mai faci si o dunga rosie si ai reolvat treaba!...acum gusturile nu se discuta si oricum e important sa iti placa tie
|
inca nu shtiu ce sa fac.astea care sunt acuma intr'un fel nu leash pastra ca nu imi place argintiu ala si restu masini neagra.acuma o sa caut ceva jante.baracuda alea crom negru imi plac cel mai mult pana acuma.o sa vad eventual ce jante mai gasesc.sper sa gasesc ceva frumos.ca pana nu is convins ca am gasit jantele care mi's pe plac nu le iau.cand vad ceva frumos si shtiu ca imi trebuie atunci imi iau.jantele de pe 5erul ala care lo pus MKE sunt frumoase dar oare unde le gasesc?nu shtie nimeni?
|
1 Attachment(s)
poate te ajuta cu ceva..mie mi se pare ca ar da mai bine decat alea barracuda..si iesi si mult mai ieftin8)
|
arata mult mai bine asha cum le'ai facut negre.dar oare daca le vopsesc nu sare vopseapa de pe ele?cumnatumio are allroad din 2007 si o avut o janta zgariata
si o vopsito si acuma tot sare vopseaua de pe ea.si o vopsito cica la un garaj din cluj la care si sudeaza jante si din alea.de aia ma gandesc daca nu va sari vopseaua sa arate urat |
daca le vopsesti la un profesionist nu sare!cunosc pe cineva care si le-a facut negru lucios si nu a avut nici o problema si le are de vreun an...trebuie intai curatate de vopseaua asta date cu ceva si apoi vopsite din cate stiu eu.vorbeste cu provenano ca el si le-a vopsit acum.a si la sfarsit date cu lac;)
|
cu ce provedano?o sa caut ceva profesionist sa vad in cluj care vopseste mai bine.ca eu sunt din cluj.daca stie cineva in cj ceva atelier de asta bun sa in bistrita oradea sau pe aici nu ft departe dar sa stiu ca le face calumea.cred ca pana la urma mai bine le tin si le vopsesc negru lucios.ca totusi astea sunt originale BMW
|
tu ai directie activa nu directie de M ! si ca un sfat vopseste jantele care le ai , sunt mult mai frumoase !
|
am si directie activa ca merge mai greu volanu la viteze mari dar si directie de M.stau pe loc si invart volanu si merge o sg tura nu ca la restu o tura jumate.ma refer o tura la stanga una la dreapta.in total 2 ture nu ca la oricare alta masina.dora nu imi spune ca stiu ce conduc totusi
|
Quote:
cele din ultima poza mi se par cele mai frumoase ! :-) |
ce imi plac mie oamenii care isi cumpara masini scumpe si vor sa le "tuneze" cu bani cat mai putini...
|
eu vreau sa o pastrez de linia originala a masini.daca crezi ca nu iti place te rog nu mai intra aici.abtinete.
|
provenano e un user https://forum.4tuning.ro/123-masina-m...5-upgrade.html sry dar nu imi merge o litera andu sincer nu stiu in ce ar putea sa bage prea multi bani..interiorul ar fi ca la exterior arata foarte bine si jantele sunt mult mai frumoase si mult mai reistente decat barracuda...chiar nu merita schimbata..
|
mersi de parerea ta.eu vreau ca sa pastrez linia originala a masini dar totusi sa o fac mai deosebita.pana la urma o sa vopsesc jantele.in bucuresti cred
|
parerea mea cele negru mat ar fi frumoase
negru mat plus buza rosie ar fi alegerea mea |
mersi de parerea ta cristi !!!
o sa o iau in considerare |
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning