![]() |
Re: E39 - 525d
Foarte interesante! Cat au costat?
Era un set exact ca astea de vanzare pe bmwclub , sunt aceleasi? P.S. scaunele te mai intereseaza? |
Foarte frumoase jantele :shock: !
cat te-au costat ? daca nu este un pret confidential bineinteles :D |
merci, jantele au fost 200E + jantele mele, doua cauciucuri foarte bune si doua de pe spate foarte rele
@SAX: ma mai intereseaza dar acum cum am luat jantele mai stau putin.. |
inca ceva :) .. nu sunt cele de pe bmwclub.. le-am luat de la un baiat de aici din cluj.. revin mai spre seara cu niste poze cu ele montate pe masina ...
|
Sunt curios cum stau pe masina !! Asteptam poze!
Nu-i graba cu interiorul , cand vrei ma anunti! |
3 Attachment(s)
poze, claritate naspa, urmeaza in seara asta de calitate ;)
acum arata ca un jeep :P |
Sunt superbe, si pretul e super. Sa le porti sanatos si ai grija sa nu le strambi.
|
frumoase!dar trebuie trantita ca e cocotata tare:)
|
@SAX: ms, sper sa nu le coco dar pe drumurile noastre :-J
@Just_say_bobo: trebuie, trebuie, ca acum ma simt ca in jeep :)) apropo nu stiti de unde as putea procura niste arcuri ? |
Stiu eu unu care vinde arcuri ieftin. E de treaba omul, am cumparat ceva de la el. Iti dau link-ul pe privat.
|
5 Attachment(s)
am pus poze ceva mai clare, si ar mai fii un update :)) la masina .. am facut grila fata si rama de pe langa geamuri negre..
|
Ai pus colant sau ai vopsit?
|
arata bine cu noile jante ! si eu sunt curios cum ai facut grila de la geamuri !
|
ms, jantele sunt exact ce mi-am dorit:) iar cu ornamentele :arrow: smirghuit (sau cum so zice:d) si dupa vopsit .. vreau sa fac si bandourile negreu sau culoarea masinii.. inca nu m-am decis..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning