![]() |
Re: Masini de competitie...ce au fost si unde au ajuns
Buna cercetarea din " groapa leilor "!!
E din ce in ce mai atractiv si acest topic. Intrebare: nu cumva in acea noapte s-a intrerupt raliul pe proba "Printre pietrele lui Soloman" din cauza unui echipaj femenin, care au facut pana pe proba? Si printre cei blocati in zapada era echipajul iesean al fratilor Popa de la Fortus? eram in PS sosire si fiind blocata, am coborat putin pe proba, urcand apoi pe capota masinilor, ca " lest " ajutand la aderenta:D wow ! ani de zile, si multe aventuri ! dar , scuze nu e legat de titlul topicului !!:rolleyes2 |
6 Attachment(s)
Una dintre Daciile facute numai pentru curse la Pitesti. Masina e an fab. 1989, a apartinut lui Kiss Attila din Brasov si a prins multe curse de coasta si raliuri de pe la noi la inceputurile anilor 90'. Motorizarea a fost ulterior de Renault 5 Alpine. Caroserie intarita, geamurile laterale si luneta din plexiglass, aripile sunt ''umflate'' cu table de aluminiu nituite pe caroserie[ opera de arta],toate de fabrica. Jantele care binenteles sunt... Gotti.
|
Ce bine i-ar sta la CNVC in seria istorice ! Doar sa vrea un pasionat, si ceva maruntei pt participare.
|
Quote:
urmeaza o restaurare?? |
cand ma refer la restaurare...ma gandeam ceva de genul lucrarii pe care a facut-o Dodo Toma cu noul sau BMW 2002...
vezi aici galerie foto |
Quote:
|
Dacia asta era la bazar cu 1000 euro acum cateva luni...
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Despre masinile astea are cineva niste informatii? Sunt niste simple 1320 scurtate sau mai mult decat atat? Mai exista vreuna? In afara de cateva poze si o filmare din vremurile bune nu am gasit nimic despre ele.
|
7 Attachment(s)
Imi cer scuze pentru postul dublu, dar nu mai pot edita mesajul anterior. Am vazut sportiva de mai jos duminica la iesirea din Sibiu, in parcarea din fata Bucur Tuning. Nu stiu prea multe despre ea dar in mod cert isi gaseste locul pe acest topic.
|
4 Attachment(s)
Quote:
In anul 1990 a luat fiinta Dacia 1325 Liberta, dupa revolutie cuvantul Libertate era la moda si a stat in productie pana in 1996. Seria 1320/1325 a fost produsa intr-o serie mica, fiind produsa in 7800 de exemplare. A pilotat Dan Necula pe ea. Eu cu alte date nu te pot ajuta din pacate:???: 1. Dacia 1320 2. dacia 1325 3 semana bine cu gordini 17 4 Dacia Liberta la Resita |
3 Attachment(s)
inca cateva cu liberta:-)
|
O nova de cupa detin si eu.Tablaria e refacuta de la 0 , nu are gram de rugina, roll cage , suspensii reglabile , mot de 1.6 cu axa de gr A , etc .Urmeaza upgrade-uri serioase insa este alta masina la restaurat momentan si nu am timp.Cel mai probabil in 2012 va fi gata nova. Masina sta bine inchisa intr-un garaj ferita de ploi, zapada , frig , etc. Voi posta poze cand va fi cazul
|
Quote:
cine s-a dat cu ea? ceva poze? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning