![]() |
Re: Recensamant VW Corrado in Romania
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salut baieti am si eu un rado 2.9 vr6 ,foarte mandru de cutiutza mea muzicala :D
|
Quote:
E de vanzare? |
Frumoase poze... S-o porti cu bine! Welcome to the club!
|
6 Attachment(s)
Hai sa o bag si eu in familie ...un Corrado de numai 2.0 si 8v micut,amarat la care tre' sa mai schimb una alta! Multumesc lui Claudiu LCF ca ne-am ocupat putin de el .
Initial am vrut sa-l vand dar vad ca nu ma lasa sufletul ;) |
Quote:
|
parca arata mai bine in realitate decat in poze asa mi se pare deoarece l am vazut!!!multa bafta cu el!!!!
|
Ms ,vinovat e telefonu' si mpx lui ;)
|
nu numai este de vanzare a fost o nebunie de moment ! :D numai bine!:)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Revin eu cu inca unu.
An 1993, 2.0 16 v |
Salutare tuturor posesorilor de Corrado !
Deocamdata nu posed unul dar mi-as dori foarte mult sa imi cumpar un Corrado.Momentan am un Leon 1.8T si un E36 coupe dar as vrea sa vand BMW-ul si sa imi cumpar un Corrado. In afara de cele prezente pe Mercador la vanzare mai stiti vreun Corrado de vanzare?Ma gandesc ca poate aveti prieteni / cunostinte care ar fi interesate sa vanda vreounul. Ca motor m-ar interesa un 2.0 aspirat.G60-ul mi se pare putin cam complicat iar la VR6 nu mi-as putea permite impozitul/consumul. Eu unul sunt foarte multumit de 1.8T si as fi mai tentat de un swap :) Asadar , daca stiti vreo ceva de vanzare lasati de stire ! :) |
Pentru cei care au scris aici, sau intra pe thread ul acesta, si au un Corrado va rog sa cautati grupul Corrado Romania, pe facebook, si dati Add. Multumesc!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning