![]() |
Re: concurs - NEW - 4iunie
restaurarea este o prostie ...eu nu cred ka este unu pe acest forum incat sa fac o restaurare 2d si acesta sa para reala o sa fie niste avione colorate cu tot felul de forme ...Nu cred ka este o ideie buna cea cu restaurarea ...Asi zice sa renuntati la ideia cu restaurarea ...Cel putzin asta este parerea mea ...
|
mah ideea cu restaurarea este nasoala yo zic sa facem la fel k la 4td dar d data asta sa fie o mashina mai usoara (la toate categoriile.)shi cred k ar trebuisa bagati doar 2 unghiuri(fata/spate)poate asa ne mai descurcam...:);)
|
nust dak pot concura cei d la freehand direct impotriva celor d la VT dar sper sa se tina si la freehand un concurs :p
|
eu propun asa:
1. freehand o masina 3/4 fata 2. VT beginner o masina 3/4 spate (ca fata a fost la 4tuningday) 3. VT beginner o masina 3/4 fata si 3/4 spate simplu si la obiect :D |
cred k ai vrut sa zici la advanced 3/4 fata si 3/4 spate...
|
da... am gresit :lol:
reeditare: 1. freehand o masina 3/4 fata 2. VT beginner o masina 3/4 spate (ca fata a fost la 4tuningday) 3. VT advanced o masina 3/4 fata si 3/4 spate |
Sunt si eu curios ce se va decide. Momentan mie mi se pare geniala ideea cu o rabla restaurata, dar nu inteleg de ce Freehand-ul nu este pentru multi dintre noi o categorie importanta.
Ca daca nu ma insel, cei de la Freehand pot lucra in Photoshop, dar invers e mai greu,nu? |
eu zic exact invers dkt tine .. mai greu in photoshop dkt freehand .. cel putine eu fac si freehand .. fac pt mine am un caiet numa d asa cva .. si e chiar simplu ..
|
serios!? ia sa ne arati si noua c faci tu...
|
nu se mai aude nimic de concurs ? ca se apropie 4 iunie :)
|
si eu zic cu restaurarea
1. restaurarea 2. sa tunam o masina PAREREA MEA |
nu ma ajuta nimeni...
moderatorii? pls? |
cu ce sa t ajute!?
|
Quote: