![]() |
Re: cumpar Suboofer SPL
salut
vin cu o oferta noua, dd 3512-le l-am vandut. re se 12" , duce 800-1000w rms daily . pe spl.. cred ca duce si 1500w 600 ron, la 700 ron iti pot da si incinta... daca ai cum sa o iei :) |
1 Attachment(s)
deci ca sa fie clar cine are un spl de dat ofer un jbl pb 1220 + - diferenta jucaria o probam cu se amplificator vretii
|
up ca a venit vara " no bass no fun" dechis la combinatii cu ceva mai mare decat jbl pb 1220 astept oferte :D proba facem la sub meu cu ce amplific vreti :twisted::twisted:
|
2 Attachment(s)
uppp: cu jbl pb 1220.
Am facut loc an portbagaj pt ceva mai mare. astept oferte |
daca te intereseaza re-ul din postul meu de mai sus , te anunt ca noul pret pentru difuzor este 500ron . cat mai urgent .
|
pot sa ti dau un gz hidrogen 800 rms la 1 sau 4ohm in incinta spl la 32hz si am si statia pe el daca e vb pe privat sau 0722294808
|
uppppppppppppppppppp cu jbl pb1220 va astept:D
|
https://forum.4tuning.ro/553-subwoofe...plx-124-a.html
mai pune 100 ron siti cumperi ceva "dedicat" bobina aluminiu etc etc numai bun pentru decibei subwoofer care a avut scoruri destul de bune pentru un 12 impins de 300W |
upppppppppppppp cu jbl pb 1220
|
upppppppp care dati ma ceva mai mare ?
|
haideti baietii ca vreau sa montez muzica sariti cu oferte
|
upppppppppppp
|
un spl dynamics
spl 380 D2 !? |
http://www.**********/catalog/513680...-dynamics.html
suna extraordinar de bine ,este aproape nou , achizitionat in octombrie , in noiembrie si decembrie l am tinut in casa , pretul este negociabil |
bine , nu pot pune link , SPL Dynamics 300D2 cu incinta cu tot
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning