Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   As vrea sa ma ajute cinva sa fac tunning pe o dacie (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/1732-vrea-ajute-cinva-fac-tunning-dacie.html)

HolySoul 01-09-04 02:56

Speeder

ihi ... pune pe trabant da o sa-i ia 3600 secunde sa prinda 10 km/h
sau nu vezi ce scriu ?
Am zis ca am demaraj mai prost ca inainte muoama iar incepe lumea sa atace in stanga si-n dreapta doar e Romania , nu ? Ce conteaza ca forumu asta e al unei comunitati (asha credeam eu aceleasi pasiuni , idei ,preocupari
da poate m-am inselat )
Si rog ca minorii sa-mi ignore toate posturile (banuiesc ca n-au masini si nici cine stie ce experienta)

SpeedeR 01-09-04 08:33

bey... cauciucurile nu o sati creasca niciodata viteza maxima :!: :!: :!: :!:

o sa iti arate vitezomerul eronat pt k nu le mai ai pe alea stock pe care e facut sa functioneze... vezi k am un link pus la curse ilegale/top speed in masina personala.... vezi akolo cat o sati arate in +

facem si eu caterink :D no offence .... haz de necaz?! 8)

costa 01-09-04 08:56

Re:

Si rog ca minorii sa-mi ignore toate posturile (banuiesc ca n-au masini si nici cine stie ce experienta)[/quote]

stai linistit ca sunt pe aici minori care sunt mai ''dotati'' in cunostinte decat multi ''majori''

Al3xius 01-09-04 12:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HolySoul\"
Ce conteaza ca forumu asta e al unei comunitati (asha credeam eu aceleasi pasiuni , idei ,preocupari
da poate m-am inselat )

Si rog ca minorii sa-mi ignore toate posturile (banuiesc ca n-au masini si nici cine stie ce experienta)

nu vezi ma ca te contrazici singur ? ...daca suntem minori care e problema?...yo asa minor cum sunt nu puneam rotile alea pe dacie ....intelegi ...si asa minor cum sunt iti spun ca esti varza ! ...stii de ce ? pentru ca ai scris numai aberatii pe-aici ..

NO OFFENCE ..si rog majorii cu avatar dinala bagabontesc cu capete de scheletzi and shits sa-mi ignore posturile ! :evil: :x _|_ :x :evil:

HolySoul 01-09-04 16:11

pai nu puneai ca nu aveai pe ce ?
sau probabil ca daca o sa ai dacie o sa lasi cauciucuri de 155 pe ea si o sa-i dai 120 in curbe si o sa te vad pe ProTV la stirile de la ora 17 ?
si in legatura cu \"aberatiile\" mele ... o sa le consider aberatii cand o sa-mi spuna altcineva nu doi minori cu vise la masini bengoase dar daca se poate cu roti de 155 pe ele si 1000 cai ... :twisted: :twisted:

HolySoul 01-09-04 16:21

Roata mai mare la bicicleta cu acelasi pinion mareste viteza maxima si ai mai multa rezistenta la pedalare din kate stiu eu .. lojik nu ?
Valabil si in cazu oricarei masini .
SI cauciucurile de 175 nu numa ca-s mai late dar fac si roata mai mare (ganditi-va la papuc care au 195 si ce roti mari au fata de dacia normala)
Si oricum vitezometru arata eronat la dacie iti arata ca ai 160 cand ai 140-150 acum ca am pus roti mai mari imi arata normal ... sau na imi arata mai putin decat viteza normala (am verificat cu passatu lu frate-miu cand avea 50 km/h mie imi arata 40 /h )
NU am pretins ca is tatic la mecanika sau la tunning .. dea is varza dar nici sfaturi nu accept din partea unora care n-au deschis niciodata capota la o dacie .. ati fi buni ma copiilor da la masini streine ca de alea va laudati ca aveti nu vad logica ... aveti masini super bazate da stiti mecanica de la A la Z la dacie ? :) care-i rostu` ?
EU daka o sa-mi iau un BMW de 40.000 euro fiti siguri ca o sa ma doara-n kot cum functioneaza o dacie :))

Al3xius 01-09-04 16:40

ma putza...eu incep sa cred ca tu esti mai mic decat mine...sau esti mai stramt la minte ? :roll:

...fii tu sigur ca nu am dacie ...am astra caravan 1.7TD ...asa ca nu te mai umfla cu dacia ta ok ? ...e comunitate : toti suntem la fel nu conteaza ca eu am opel si tu dacie...sau ca eu mai am 1 luna de asteptat pana dau de permis si tu il ai deja luat....asta e parerea mea ! :evil: :evil: :evil: :evil:

BogdanCMS 01-09-04 17:29

Re:

Quote:

ganditi-va la papuc care au 195 si ce roti mari au fata de dacia normala)

Puahahahahahahahahahahahaahahahahhaha..... :lol: :lol: :lol: Inca odata va multzumesc pt ca m-ati facut sa rad cu atata pofta.... :lol: :lol: :lol:

COObra 01-09-04 17:46

nu am inteles nimic din ce vrea baiatul asta cu capota lui de dacie. si nici ce vrea cu caucioacele alea
baiete daca tii neaaparat iti aduc la orice ora sa vezi cauciuc de 195 care e mai mic decat un 165. in diametru. asta daca vrei sa te contrazici aiurea.
si nu te mai lauda aiurea ca daca am bmw nu inseamna ca nu stiu ce e aia o masina. si eu faceam motoru la dacie la 15 ani in fata blocului dar nu inseamna ca-s artist. sunt o gramada peaici care stiu de bun simt si tac din gura desi poate chiar sunt artisti.
si nu te mai da lovit ca tu ai dacie si altii au bmw. nu inseamna ca si suntem plini de bani. probabil ca bmw meu valoreaza jumate cat dacia ta dar iti garantez ca merge de 3 ori mai bine.
pastia ca tine care se dau atoatestiutori o sa trebuiasca sa-i intrebam ce-s aia culbutori sa vedem daca stiu ceva intradevar. sau mai nascocim noi ceva sa intrebam.
de exemplu unghiul dintre pistoanele unui motor boxer :roll: :wink:

200SX 01-09-04 19:14

Re:

Quote:

EU daka o sa-mi iau un BMW de 40.000 euro fiti siguri ca o sa ma doara-n kot cum functioneaza o dacie :))

Sa stii ca o sa te doara rau de tot in ambele koate, cand te-oi duce la service si ti-o zice ca ti-a cazut relantiul in baie si ca te costa 2000E sa ti-l scoata si sa ti-l inlocuiasca cu unul nou, si pretul asta special pt mata ca in mod normal iti lua 3000E.

PUHAHA

Quote:

dea is varza dar nici sfaturi nu accept din partea unora care n-au deschis niciodata capota la o dacie

nu suntem noi tatici in motoare si masini, dar nici cu ciunga in par,
si cum spune C00bra poate unii n-au avut bani de dacie dar cu bani putini si-au luat o masina de n ori mai buna ca o dacie, si fi sigur ca majoritatea de pe aicea stiu ce gust are benzina si ce inseamna sa fi murdar de vaselina&ulei pe maini, nu numai cum se apasa pe niste taste

PS: vezi ca am facut un topic cu ceva timp in urma referitor la dimensiunile rotilor si cum influenteaza performantele unei masini, asa ca daca vrei o discutie constructiva pe tema asta posteaza acolo, dar nu posta doar sa te aflii in treaba

PPS: iar faza cu minorii nu are nici o relevantza, daca vorbeai de unii sub 10 ani poate iti dadeam dreptate, dar asa nu-ti dau

PPPS: ce rau pot sa fiu, dar m-ai ofticat cu stirile tale de la ora 17:00

Bytzu 02-09-04 11:54

nu vedeti ca asta habar n-are ce vorbeste?
ce-l tot bagati in seama?

OFF:200SX, misto semnatura, ai rezolvat probl?

steph 03-09-04 00:23

aja ... prea ma tampeste asta cu dacia lui cu 170 la ora .... treaba ta cu kilometraju .... din cate shtiu si sper sa shtiu bine cablu de la kilometraj vine din cutie si in momentu in care pui rotzi de diametru mai mare vei prinde viteza mai mare dar ciclul de rotatzii in intervalu` de timp va fi acelas ... asa k in caz ca vei merge mai tare asta nu o vei vedea pe kilometraj ... poate doar pe filmarea radarului ....

in al 2-lea rand io am dacie din 99 tot carburatzie numa piese de la mama ei de la pitesti schimbate in service totu` ok si mai mult de 140 cu greu nu a luat in viatza ei (aka viteza constructiva data in carte 142) asa k nujtiu de unde venitzi voi cu vieze dastea la dacia .... mai ales la dacie de 9 ani care cred k face parastas la juma din caii de sub capota ...

si dak vi si ceri sfaturi de tuning la cei de aici care sunt in masura sa tzi le dea ( in nici un caz eu ) inceark sa nu mais ari de cur in sus knd esti contrazis sau luat la mijto p buna dreptate

dak ma insel la faza cu kilometraju sa ma lumineze careva!

COObra 03-09-04 06:53

marfa faza cu parastasu la juma de cai :D :D :D
sorry de offtopic dar nu m-am putut abtine :lol:

steph 03-09-04 11:38

HolySoul > m-am mai documentat cablu de la km pleak de undeva de la partzile ce se misk odata cu roata satelitzi planetare nuj exact dar faptu k ai rotzi mai mari k diametru poate te ajuta sa ai viteza mai mare dar asta nu va fi indicata pe kilometraj. clar nu. pt k turaztia va fi acelas dar roata va parcurge pe o tura distantza mai mare > viteza mai mare. asa k nushtiu knd tzi-ai schimbat rotzile cum ai vazut diferentza de viteza ....

SpeedeR 03-09-04 12:05

neah!!! cu roti mai late vitezometrul arata o viteza mai mare... asta pt k, kilometrajul e facut sa lucreze in parametrii normali doar pt rotile stock...

atat kilometrajul cat si vitezometrul vor arata informatii eronate pt alte roti...o sa pun aici mai inkolo un link sa vedeti ...aku mie lene :oops: :oops: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:22.

- Copyright 2026 4Tuning