![]() |
Re: all about sound
daca tot vreti sa oraganizati on db drag ...
de ce nu de zilele automobilistice satmarene ? intreb si eu ... ca atunci o sa fie mai multe masini ... spectacol .. alea alea ... ei eventual ininte de curse va putetzi strange undeva ... si va testatzi dbi :) |
haideti oameni buni , aratativa muzik!!!
|
scoateti ipodurile :))
|
Hmmm...am si eu o intrebare de incepator. Am ocazia sa imi iau un woofer plus amplif sau un woofer activ....pot sal leg la computer? :D...ca mai apoi la primavara sal urc in masina.
MS. |
Un cd player de Logan ,Blaupunct cine imi poate spune.. cam cat costa si dak are cineva d vanzare.. merci
|
Bogdan_Sm.Daca iti cumperi un cas tre'sa te gandesti f.bine ce'ti cumperi.I'o ti'as recomanda un mp 30 de la pioneer apr ii cam pe la 6 mil.Care deja are iesire de subb,filtre etc!!!Daca mai vrei sa'ti pui si un subb in timp.........
|
stiu da mie mi-ar trebui asha cat sa se auda muzica.. sa inlocuiesc casetofonu din LOgan cu un cd de logan.. si cass-ul din logan sa-l bag intr-o combi. intelegi.. . cam cat e un Cd de logan.. sau chiar si un cass de logan???
|
@Bogdan SM : 0261768590 e numarul domnului Dirle de la Dacia. Se ocupa de vinzarea de piese acolo. Pentru cazul in care iti e lene sa mergi pina acolo sau nu stii unde este.
|
Quote:
|
Snoopy poti lega amplifu de masina la comp.Curentu de la amplif il dai de la o sursa de calculator .......iti tre un cablu de la placa de sunet la iesirea pt cd-player din amplif..........ATAT:D
|
Quote:
|
salut vreau un cass de renault sau cd de renault numai sa fie compatibil cu comenzile de la volan
|
4 Attachment(s)
daca vreti sa aflati care e litrajul corect pt a executa cutiile la wofferele pe care le aveti,va pot ajuta cu placere!
|
1 Attachment(s)
Quote:
"the ROCK" SUB BASS Marime: 12" / 300 mm Impedanţa: 8 ohm / 2ohm Putere: 650W / 1300W(la 2 ohm amplif de max 1000w rms recomandat) Frecvenţa: 30Hz-1,5kHz Sensibilitate: 88 dB / W / m 2 sau 8 ohm; 2 bobine pret: 275euro :shock: 8) |
Quote:
apropos, imi tre un condenzator , ceva cabluri de curent,si dak aveti rola de antins dinamite-u,cand pot sa trec p la voi?? |
| All times are GMT +2. The time now is 03:05. |
- Copyright 2026 4Tuning