Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova - 28.08.2004 (https://forum.4tuning.ro/49-craiova-28-08-2004.html)
-   -   Intalnirea forumistilor/Partea a II a - 28 august - Craiova (https://forum.4tuning.ro/49-craiova-28-08-2004/1729-intalnirea-forumistilor-partea-28-august-craiova.html)

Carmen 19-08-04 14:24

AFARA!! E racoros, spatios si are si verdeata. Poate vor kelneritele sa ne rezerve mese...suntem clienti fideli...vb si vedem. :D

Al3xius 19-08-04 14:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Se pot uni mesele la Sofia....Sau Versus...Sau gasim o terasa mai retrasa unde sa nu fie aglomerat si sa fim numai noi. Seara daca mai ramane cineva si are kef de club mergem in Krypton. Facem eu si TranceGirl rost de mese :oops:

gandeste-te k o sa fim in jur de 100 de persoane(vine si clujul ... si bucurestiul + noi din craiova ...si poate apare cineva si de la constanta sau timisoara...sau iasi :?: )....

Gabi 19-08-04 14:26

100? Ar fi super tare, da' parca vad ca ramanem ca la Bucuresti, cel mult 40 de insi.

Ar fi bine si 40...

Carmen 19-08-04 14:29

100?!?!?! Lasa`ma sa nu cred ca vor veni atatia...Si kiar daca vin nici in parc n`ai unde sa mergi! Poate numai sa stam toti cu portavoce sa ne intelegem....

Al3xius 19-08-04 14:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Sofia
Versus
Debarcader - Parcul Nicolae Romanescu

Parcul nu mai este accesibil dupa o anumita ora (care ora?) deci ramane Versus sau Sofia.

Sofia - terasa, nu? Inauntru e obscur :anger: si spatiu restrans.

parcu nu se inchide ma ...am stat eu pan` la 2 noaptea odata...in plus nu cred ca or sa poata ceilalti din bucuresti si cluj sa stea pana tarziu....ganditi-va ca sunt obositi din cauza drumului destul de lung + cursa + timpul care`l mai pierdem prin parc...si tre sa se si intoarca , iar daca pleaca la 2 -3 noaptea din Craiova nu o sa le fie usor la intoarcere pe drum ! :?

Alfa_band 19-08-04 15:23

tragem un pui de somn in masina si se rezolva :D :D

TranceGirl 19-08-04 15:28

Daca sunt mai multi tot in parc ar fii mai bine.. si nu cred ca \"inkide\" la o anumita ora :lol: La sofia.. toata terasa are 40 locuri.. hai, 50 :lol:
Versus era frumos ca acolo veneau multi \"masinisti\" de la noi.. dar acolo e greu de mutat mesele din cauza fantanii &umbrelelor...
Daytona [fostu` Marex.. ] si acolo e frumos dar e kam micut.
La terasa de langa 3F ati fost? n`am vazut decat din stada plasticele alea dar nu shtiu cum e..
Probabil o sa vedem si atunci cati sunt.. cine mai ramane ..cat ramane.. we`ll see :wink:

mikey 19-08-04 15:33

Putem sa mergem si la la restaurantul baniei la padure, au terasa mare de tot e si verdeata si padura in jur si am avea loc toti acolo.

Al3xius 19-08-04 16:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TranceGirl\"
Daca sunt mai multi tot in parc ar fii mai bine.. si nu cred ca \"inkide\" la o anumita ora :lol: La sofia.. toata terasa are 40 locuri.. hai, 50 :lol:
Versus era frumos ca acolo veneau multi \"masinisti\" de la noi.. dar acolo e greu de mutat mesele din cauza fantanii &umbrelelor...
Daytona [fostu` Marex.. ] si acolo e frumos dar e kam micut.
La terasa de langa 3F ati fost? n`am vazut decat din stada plasticele alea dar nu shtiu cum e..
Probabil o sa vedem si atunci cati sunt.. cine mai ramane ..cat ramane.. we`ll see :wink:

nu inchid aia parcu sigur ....ca stiu ca am fost eu si am stat pana la 2-3 noaptea prin parc si nu ne-a zis nimeni nimic !

la Daytona am avea loc....dar am sta cam inghesuiti ...
La terasa de langa 3F(Clona se numeste :lol: :lol: :lol: :lol: ) e cam naspa...e micut locu si baga si muzica dinaia arabeasca ! :evil:

Quote:

Originally Posted by \"mikey\"
Putem sa mergem si la la restaurantul baniei la padure, au terasa mare de tot e si verdeata si padura in jur si am avea loc toti acolo.

unde e restaurantu asta ? :?: :roll:

mikey 19-08-04 16:19

Quote:

unde e restaurantu asta ?
Al3xius cum o iei spre bucuvat e o intersectie e acolo in mijlocul ei o fantana sau cam asa ceva....la stanga daca o iei ajungi pe serpentine si la dreapta e terasa aia....mergi cam 2 km asa....la un moment dat ai padure si pe stanga si pe dreapta....si pe partea stanga e terasa.

Piry 19-08-04 17:06

Poi ce ma ... 5 cluburi ? atat?

mai bine mergem pe ceva camp unde nu deranjam pe nimeni :)

nu o sa fim 100 relax ;)

zip 19-08-04 17:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TranceGirl\"
nu numai fum normal.. kam multe `high` stuff pe`akolo dar nah..

incepe sa imi placa treaba asta...gabi ceva narghilea p`akolo..animatore..ceva cevaa??? :roll:

Carmen 19-08-04 18:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Piry\"
Poi ce ma ... 5 cluburi ? atat?

Aici se vb de iesit la un suc ZIUA...Seara daca e mergem intr`un club...Dar se punea problema ziua unde sa ne inghesuim!

Hondarul 19-08-04 20:14

Nu stiu altii cum sunt, dar eu m-am ofticat tare ca nu am putut veni la Prisma ca am fost si sunt plecat. Sper ca intalnirea asta de care vorbiti o sa iba loc prin toamna, spre iarna, sa vin si eu, sa fiu prezent printre voi. Ca am auzit ca fu frumusel la intilnirea cealalata... Oricum, sper sa stabiliti o data favorabila tuturor... Numai bine !!!

Gabi 19-08-04 21:37

Nu se inchide parcu'? Nice...

Cat despre restaurantu' ala de la Bucovat... e cam departe...

PS: Hondo - de ce n-am face inca una si la toamna ?! :wink: Oricum mie mi-e dor de tine :P

All times are GMT +2. The time now is 03:30.

- Copyright 2026 4Tuning