![]() |
AFARA!! E racoros, spatios si are si verdeata. Poate vor kelneritele sa ne rezerve mese...suntem clienti fideli...vb si vedem. :D
|
Re:
Quote:
gandeste-te k o sa fim in jur de 100 de persoane(vine si clujul ... si bucurestiul + noi din craiova ...si poate apare cineva si de la constanta sau timisoara...sau iasi :?: ).... |
100? Ar fi super tare, da' parca vad ca ramanem ca la Bucuresti, cel mult 40 de insi.
Ar fi bine si 40... |
100?!?!?! Lasa`ma sa nu cred ca vor veni atatia...Si kiar daca vin nici in parc n`ai unde sa mergi! Poate numai sa stam toti cu portavoce sa ne intelegem....
|
Re:
Quote:
parcu nu se inchide ma ...am stat eu pan` la 2 noaptea odata...in plus nu cred ca or sa poata ceilalti din bucuresti si cluj sa stea pana tarziu....ganditi-va ca sunt obositi din cauza drumului destul de lung + cursa + timpul care`l mai pierdem prin parc...si tre sa se si intoarca , iar daca pleaca la 2 -3 noaptea din Craiova nu o sa le fie usor la intoarcere pe drum ! :? |
tragem un pui de somn in masina si se rezolva :D :D
|
Daca sunt mai multi tot in parc ar fii mai bine.. si nu cred ca \"inkide\" la o anumita ora :lol: La sofia.. toata terasa are 40 locuri.. hai, 50 :lol:
Versus era frumos ca acolo veneau multi \"masinisti\" de la noi.. dar acolo e greu de mutat mesele din cauza fantanii &umbrelelor... Daytona [fostu` Marex.. ] si acolo e frumos dar e kam micut. La terasa de langa 3F ati fost? n`am vazut decat din stada plasticele alea dar nu shtiu cum e.. Probabil o sa vedem si atunci cati sunt.. cine mai ramane ..cat ramane.. we`ll see :wink: |
Putem sa mergem si la la restaurantul baniei la padure, au terasa mare de tot e si verdeata si padura in jur si am avea loc toti acolo.
|
Re:
Quote:
nu inchid aia parcu sigur ....ca stiu ca am fost eu si am stat pana la 2-3 noaptea prin parc si nu ne-a zis nimeni nimic ! la Daytona am avea loc....dar am sta cam inghesuiti ... La terasa de langa 3F(Clona se numeste :lol: :lol: :lol: :lol: ) e cam naspa...e micut locu si baga si muzica dinaia arabeasca ! :evil: Quote:
|
Quote:
|
Poi ce ma ... 5 cluburi ? atat?
mai bine mergem pe ceva camp unde nu deranjam pe nimeni :) nu o sa fim 100 relax ;) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Nu stiu altii cum sunt, dar eu m-am ofticat tare ca nu am putut veni la Prisma ca am fost si sunt plecat. Sper ca intalnirea asta de care vorbiti o sa iba loc prin toamna, spre iarna, sa vin si eu, sa fiu prezent printre voi. Ca am auzit ca fu frumusel la intilnirea cealalata... Oricum, sper sa stabiliti o data favorabila tuturor... Numai bine !!!
|
Nu se inchide parcu'? Nice...
Cat despre restaurantu' ala de la Bucovat... e cam departe... PS: Hondo - de ce n-am face inca una si la toamna ?! :wink: Oricum mie mi-e dor de tine :P |
| All times are GMT +2. The time now is 03:30. |
- Copyright 2026 4Tuning