![]() |
Re: VOPSESC.REPAR.RECONDITIONEZ PROFESIONAL JANTE AUTO
salut am nevoi de 3 suruburi nichelate sua cromate de la niste jate alessio turbo ...ami lipsesc poate sti de unde pot gasi asa geva ca esti in domeniu Multumesc
|
27 Attachment(s)
Quote:
Reconditionat jante de bentley zgariate pe margine si sudat o fisura de 7cm. Vopsite la culoarea originala. |
Frumoase lucrari.Treaba cu strungul e geniala, daca tot faci o reparatie sa fie cu cap, nu carpeala cum fac altii, gen autosoft. Bafta!
|
Quote:
Bafta si tie, faci cele mai bune lucrari de polishat. Il recomand pe ziemenz pentru lucrari de polishat,apelati cu incredere. |
Stai linistit ca si eu am niste inventii propii la polishat de te doare capu` :))
Si inca n-am bani sa fac tot ce-mi trece prin cap. S-ar putea sa vin cu o janta BBS RS la indreptat si incarcat 4 cm de julitura intr-o bordura (daca propietarul isi da ok-ul si vrea sa iasa ceva frumos) |
19 Attachment(s)
Roluit,incarcat cu sudura,rectificat,indepartat coroziuni si vopsit miez negru perlat buza argintie.
|
Este incredibil cum dai jantele si cat de frumos arata cand le primesti...meserie
|
4 Attachment(s)
Quote:
Au iesit super.... |
22 Attachment(s)
Cand iau o lucrare nu fac economie la materiale sau la orele de munca.
Materialele pe care le folosesc sunt la aceiasi calitate ca cele de fabrica. Singura mare problema este ca zilnic termin 1 set de jante dar sunt zile in care imi intra la reconditionat 3-4 seturi,nu vreau sa prind ziua in care o sa ma blochez. Reconditionat jante BMW 17' roluit,incarcat zgarieturi,rectificat,vopsit culoare oem. |
Astept o solutie de la tine pe PM !
|
Urmare a anuntului acestra am hotarat sa colaborez cu acest domn pentru vopsirea unor set-uri de jante. Totul bine si frumos in teorie. Adica jantele erau putin lovite la bordura ( 2 dintre ele) si erau zgariate etc. Fastbiker a primit jantele undeva marti si si-a asumat comanda la urmatorul mod:
- Reconditionare jante prin sudura si roluire - Vopsite profesionla in sistem clasic - termen de livrare - Luni - la 6 zile de la cda - Cost - 500 ron /set CE AM PRIMIT ? : - Reconditionare cu KIT si nu prin sudura - Termen de livrare - Marti - seara / FILMULETUL ESTE FACUT MIERCURI LA 4 PM - LA 24 DE ORE DE LA LIVRARE CAND AM INCERCAT SA MONTEJ CAUCIUCURILE LA VULCANIAZRE - 2 jante strambe - fara roluire etc - Vopsire in MARE BATAIE DE JOC - verificare link youtube legat de calitate (o mentiune aici la el - doar fata e janta - restul gen interior etc nici macas smirghel nu a vazut ce sa mai jic de o sablare sau roluire etc) https://www.youtube.com/watch?v=yZLnBY0YnyI Conclizia: -PERSONAL AM LUAT TEAPA DE LA ACEST OM CARE REFUZA SA RETURNEZE BANI CHIAR DACA VEDE ACEST FILM SUSTINAND CA VULCANIZATORUL E DE VINA SI CA TREBUIA SA MAI ASTEPT VRE-O X ZILE SA SE USUCE - DECI UNDE ESTE VOPSITORIA PROFESIONALA CU CUPTOR ? personal cred ca filmuletul este foarte REPREZENTATIV. - AM DECIS SA SABLEZ JANTELE SI SA SUDEZ PERSONAL + FINISARE SI VOPSIRE - CEEEA CE TREBUIA SA FAC DE LA INCEPUT PS. MESAJUL ARE ROL DE ATENTIONARE IMPOTRIVA TEPARILOR DIN ROMANIA !!!! PROBLEMA CONTINUA - NU RAMANA ASA |
36 Attachment(s)
Un singur post fac pe tema asta indiferent cate comentarii primesc.
Mi-a dat pentru VOPSIT 2 seturi de jante,nu a fost vorba niciodata de roluit sau alte minuni ce indruga acolo.Eu aplic sudura doar pe marginea jantei acolo unde prezina julituri si pe urma o rectific,am pus zeci de poze de la lucrari unde se vede buza rectificata si nu necesita chit. Am chinuit baietii pe care ii am sa ii faca 2 seturi de jante 18' cu latime 8,5j in doar 3 zile lucratoare jante care aratau oribil zgariate amarate si vopsite prost cu vopseaua exfoliata pe ele. Jantele au fost vopsite marti la ora 15...la ora 18 i le-am dat si a zis ca are un client sa le vanda si ii pune anvelopele.I-am spus clar ca vopseaua este incca cruda si nu are voie sa o atinga nici macar cu mana NU AM NICI O VINA CA AU FOST ZGARIATE LA MONTAJ SAU CA NU A ASTEPTAT SA SE USUCE. Am reconditionat zeci si zeci de seturi de jante,toti au montat anvelopele pe ele si la absolut nimeni nu a sarit vopseaua. La cateva ore dupa ce au fost vopsite normal ca se poate zgaria usor vopseaua Si pentru ca a zis ceva de tepari AVETI GRIJA DE LA CINE CUMPARATI JANTE DEOARECE SUNT BISNITARI CARE REPARA JANTE DESPERECHEATE,SPARTE,STRAMBE, VAI MAMA LOR SI LE REVIND DREPT IMPECABILE,CUM FACE SI STIMABILUL DOMN DE MAI SUS. EU OFER GARANTIE NUMAI DACA VOPSEAUA SE EXFOLIAZA DIN VINA MEA NU DACA ESTE ZGARIATA DE CEI DE LA VULCANIZARE. Pun cateva poze cum aratau jantele cand le-am primit si cum aratau cand le-am predat si cu asta pun punct acestui subiect. |
Orice scuze gaseste acest domn sunt inutile. Precizez ca l-am sunat si a spus ca sunt sudate si rectificate buzele ..... dupa sablare am costatat ca era o minciuna si ca a fost facuta nici macar chestia asta.
Am responsabilitate in ceea ce afirm si omul este sub orice critica din punct de vedere calitate. Ceva mai jalnic nica nu poate exista. Iar dupa o uscare la cuptor etc....... niciodata vopseaua nu se cojeste in jalul asta .... nici daca le vopseam eu cu spay nu aratau asa. E usor sa dai vina pe client cu banu in buzunar fara sa-ti asumi responsabilitatea. Eu l-am chemat sa vada starea lor inainte de sablare si l-am rugat sa returnere 60% din valoare. Raspunsul lui ....... ma doare in pu.a am clinti o gramada care musca vrajeala mea. Continuare este ruperea capului cu prima ocazie si acceptarea pierderi de imagine si financiare. Pozele arata super dar cand le privesti cu ochiu este o total alta imagine. |
33 Attachment(s)
Reconditionat jante m bmw 18' cu zgarieturi adanci pe buze si spite,incarcat cu sudura,rectificat,roluit si vopsit.
|
1 Attachment(s)
Salut,
Asa ceva se mai poate repara? |
| All times are GMT +2. The time now is 22:57. |
- Copyright 2026 4Tuning