Re: Buget 4000 e
Uite haideti sa va zic eu cum sta treaba cu Peugeot. Primul Peugeot de la mine din familie a fost un 206, o masina extraordinara cu motorul de 2.0 HDI dar mica pentru ce imi trebuia mie si l-am dat dupa 2 ani si 70.000 km facuti. Am schimbat numai consumabile. A urmat un 307 to 2.0 HDI cu care am avut vreo 260 k km pentru ca in vremea aia tatal meu avea o firma de constructii si alerga foarte mult cu el..pe tot felul de santiere, deci sa stiti ca nu a vazut numai drumuri bune. L-am dat pentru ca l-am lovit..si nu se mai merita reparat. A urmat 307 combi care il am si de vanzare, cu care eu nu prea merg daia il si vand si nu ca ar fi prost, ba chiar sunt extraordinare si la spatiu , fiabilitatea motorului si materiale folosite. Anul trecut soramea si-a luat un 308 de ce? DE proaste ce sunt, sa stiti daia, iar tatal meu si-a ales un 320d pentru ca vroia sa expermienteze BMW-ul. Nimic rau in asta. Va spun sincer ca eu am avut o istorie lunga cu Peugeot si daca ma ajuta Dumnezeu vreau sa imi cumpar un 3008. Deci concluzia: Nu o sa imi iau alt amasina in viata mea in afara de Peugeot care are nist emotoare senzationale, care nu scot fum, nu mananca ulei si nu cred ca sunt atat de problematice precum se spune. DAca ziceti a sunt asa de buni nemtii ce ziceti de 2.0 TDI 140cp ?
|