![]() |
Re: EVO VIII JDM Rally car Build
Nu vorbeam de Evo, ziceam in general si din cate stiu eu majoritatea japonezelor au 2.5 turbo ..Daca gresesc si nu stiu bine corectati-ma!
|
Quote:
|
Da,
L-am dus o tura pe un prieten din Bucuresti.Ma tot batea la cap sa-l duc... Quote:
|
2.5 exista la subru intre cele cu 4 cil doar pt eu si us, jdm e 2l
la mitsu jdm eud usdm sunt 2 l la nissan rb20 e 2l in toate variantele restu sunt 2,5 2,6 |
Quote:
sau daca te informezi (adica eu) putin afli ca rb20 s-a folosit pe r32/r33, dar atat :P |
am dat o enumerare rapida, si de aceea am pus si rb20care exista si turbo, pt ca sr20 e mai cunoscut, bine ca ai obs
|
6 Attachment(s)
Am montat o bara spate de EVO 9;se poate vedea diferenta:D
Vortexul pe plafon si sistemul de deschidere a portbagajului de la Gaetmo Motorsport |
data viitoare cind o scoateti la plimbare musai sa postati cu o zi inainte ca sa iesim pe "speciala" :D:D:D
|
Da, numai sa fie vreme buna:lol:
Quote:
|
arata mai agresiv spatele acuma,in ce consta mai exact sistemul de deschidere a portbagajului de la Gaetmo Motorsport ce face in plus?
p.s. si eu te-am vazut zilele astea nu mai stiu exact in ce zi |
nu face nimic decat ca taie vreo 300g jos si este pt acces rapid in parcul de service
ps.si arata bine spatele de 9 este de JDM nu EDM |
In primul rand nu mai ai nevoie de cheie
Gandeste-te la rally unde totul se face repede ,cu acest sistem deschizi foarte rapid portbagajul(pentru roata de rezerva,alimentare,cric,extintor,etc...) Daca se strica cheia nu mai deschizi ,sistemul din masina fiind si el eliminat Daca mai e si iarna si ingheata butucul ... In plus arata si bine;) Claudiumxg a facut o completare:reducerea greutatii Nu e un sistem obligatoriu;de aceea il poti cumpara numai de la Gaetmo Quote:
|
3 Attachment(s)
Jantele de Rally 8X18
|
Quote:
|
Daca le vezi in realitate...lesini:lol:
Din pacate sunt disponibile numai pt.EVO si Subaru:sad: Quote:
|