Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/171672-dacie-doua-tinerete-db-04-snr-snr-ica.html)

_Cox_ 24-03-10 08:07

Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica

Frumusica masinutza fa-i jantele albe las-o un pic jos si i-ar trebui o vopsea noua.Succes ;)

Cosmin-SNR 24-03-10 08:15

masina nu v-a fi un kitch v-a fii o masina originala ;)

sr_cristi 24-03-10 10:00

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3214439)
masina nu v-a fi un kitch v-a fii o masina originala ;)

cum a zis cox ar arata foarte frumos... in nici un caz kitch....

Cosmin-SNR 24-03-10 10:10

jantele le voi face la pistol,culoarea argintie cum erau ele noi de lasat jos fiti siguri ca o voi lasa ;) SR_CRISTI ai cumva un ochelar de stg? bun?daca da da-mi PM

Cosmin-SNR 27-03-10 19:43

nimeni nu isi spune parerea despre masca mea? sau sa ma ajute si pe mine cineva cu piesele de care am nevoie? SR_CRISTI da-mi un pm daca ma poti ajuta,te rog

BH 59 FIF 27-03-10 19:54

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3214687)
jantele le voi face la pistol,culoarea argintie cum erau ele noi de lasat jos fiti siguri ca o voi lasa ;) SR_CRISTI ai cumva un ochelar de stg? bun?daca da da-mi PM

Sableaza-le inainte sau daca nu, foloseste un decapant. Rezultatul va fi pe masura.

Nastase Bogdan 27-03-10 21:46

Ma uit eu maine de un ochelar stanga de far, parca aveam de rezerva:-)..si poate gasesc si un far in stare buna:rolleyes2

sandor406 28-03-10 13:09

iti trebuie far de 1300? am eu 2 bucati, nou noute in cutie!;) uita-te aici:https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...ie/page-2.html

Cosmin-SNR 31-03-10 19:51

Quote:

Originally Posted by BH 59 FIF (Post 3224672)
Sableaza-le inainte sau daca nu, foloseste un decapant. Rezultatul va fi pe masura.

nu vor fii jantele acestea,acestea sunt strambe...:rolleyes2 o sa imi iau 5 jante modelul 1300 si le voi sabla,curata si vopsi...:-P

Cosmin-SNR 31-03-10 19:52

[QUOTE=Nastase Bogdan;3224967]Ma uit eu maine de un ochelar stanga de far, parca aveam de rezerva:-)..si poate gasesc si un far in stare buna:rolleyes2[/QUOTE

Iti multumesc din suflet Bogdan,eram sigur ca ajutorul v-a veni din partea ta :oops: multumesc.

DACIA 1410 Valy Multescu 04-04-10 13:53

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3109404)
eu as vrea sa o las cat mai originala...ca ar arata mai frumos...mie nu imi place tuning kitch si alte chestii....ce v-a fi "tuning" pe ea v-a fi poate o toba...in rest vreau sa o fac 100% originala..o sa pun poze cu ea cand am luat-o...

E foarte bine că vrei so laşi exact cum e ea ORIGINALĂ 100% !!! :D SINCER ! :D Nu ca alţi indivizi: o tunează, îi pune toate prostiile şi căcaturile de tuning, o modifică, o face în aşa fel încât să nu o mai recunoşti ! :( Daciie trebuie respectate şi normal lăsate exact cum sunt ele ORIGINALE 100% ! :D
Jos pălăria ! Uită-te la profilul meu şi la pozele mele să vezi că is numai dacii 1300 şi 1310 ORIGINALE 100% !

DACIA 1410 Valy Multescu 04-04-10 13:59

Cu ocazia Sarbatorilor Pascale va urez sa aveti parte numai de lucruri bune , pace si smerenie in sufletele voastre alaturi de cei dragi si traditionalul " Hristos a Inviat ! " . Cu stima şi respect Valentin Mulţescu ! :D

Cosmin-SNR 04-04-10 16:50

Paste Fericit Tuturor! Alaturi de cei dragi! Hristos A Inviat!:D:D:D:D:D:D:D:D

Cosmin-SNR 07-04-10 21:22

7 Attachment(s)
Hristos A Inviat! Dragi baieti,cu ocazia sarbatorilor pascale SNR-ica a facut o plimbare la iarba verde :lol: si ca tot am ajuns acolo...i-am facut si cateva poze sa nu se supere,am facut si la interior ca tot spunea-ti ca nu ati vazut interiorul,scaunele vor fi schimbate ca cel de pe dreapta este rupt...:???: vor veni la culoare cu masina :-) noutati? nu prea...ce se mai vede in poze,aaaa da,ca noutate am dat jos stikerul cu 4TUNING pentru ca,inca nu face parte din echipa...cand o s-o primeasca si ceilalti colegi in echipa 4TUNING.ro,poate o sa ne facem si noi propriul stiker cu cei care suntem in gasca,parerea mea
:rolleyes2 sa vina cineva cu pareri... o sa caut si eu si o sa pun poze cum ar fii frumos sa arate...

-poze la iarba verde cu SNR-ica

Cosmin-SNR 08-04-10 16:20

Salutare !!
-ca tot ziceam ceva de propriul stiker cu 4TUNING,am incercat si eu ceva in paint si photoscape,am sa atasez si origianalul :-) si cine vrea sa il modifice sa il ia de acolo...
-nu-i prea frumos dar este doar o incercare:rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 14:01.

- Copyright 2026 4Tuning