![]() |
Re: O dacie la a doua tinerete DB 04 SNR SNR-ica
Frumusica masinutza fa-i jantele albe las-o un pic jos si i-ar trebui o vopsea noua.Succes ;)
|
masina nu v-a fi un kitch v-a fii o masina originala ;)
|
Quote:
|
jantele le voi face la pistol,culoarea argintie cum erau ele noi de lasat jos fiti siguri ca o voi lasa ;) SR_CRISTI ai cumva un ochelar de stg? bun?daca da da-mi PM
|
nimeni nu isi spune parerea despre masca mea? sau sa ma ajute si pe mine cineva cu piesele de care am nevoie? SR_CRISTI da-mi un pm daca ma poti ajuta,te rog
|
Quote:
|
Ma uit eu maine de un ochelar stanga de far, parca aveam de rezerva:-)..si poate gasesc si un far in stare buna:rolleyes2
|
iti trebuie far de 1300? am eu 2 bucati, nou noute in cutie!;) uita-te aici:https://forum.4tuning.ro/493-anunturi...ie/page-2.html
|
Quote:
|
[QUOTE=Nastase Bogdan;3224967]Ma uit eu maine de un ochelar stanga de far, parca aveam de rezerva:-)..si poate gasesc si un far in stare buna:rolleyes2[/QUOTE
Iti multumesc din suflet Bogdan,eram sigur ca ajutorul v-a veni din partea ta :oops: multumesc. |
Quote:
Jos pălăria ! Uită-te la profilul meu şi la pozele mele să vezi că is numai dacii 1300 şi 1310 ORIGINALE 100% ! |
Cu ocazia Sarbatorilor Pascale va urez sa aveti parte numai de lucruri bune , pace si smerenie in sufletele voastre alaturi de cei dragi si traditionalul " Hristos a Inviat ! " . Cu stima şi respect Valentin Mulţescu ! :D
|
Paste Fericit Tuturor! Alaturi de cei dragi! Hristos A Inviat!:D:D:D:D:D:D:D:D
|
7 Attachment(s)
Hristos A Inviat! Dragi baieti,cu ocazia sarbatorilor pascale SNR-ica a facut o plimbare la iarba verde :lol: si ca tot am ajuns acolo...i-am facut si cateva poze sa nu se supere,am facut si la interior ca tot spunea-ti ca nu ati vazut interiorul,scaunele vor fi schimbate ca cel de pe dreapta este rupt...:???: vor veni la culoare cu masina :-) noutati? nu prea...ce se mai vede in poze,aaaa da,ca noutate am dat jos stikerul cu 4TUNING pentru ca,inca nu face parte din echipa...cand o s-o primeasca si ceilalti colegi in echipa 4TUNING.ro,poate o sa ne facem si noi propriul stiker cu cei care suntem in gasca,parerea mea
:rolleyes2 sa vina cineva cu pareri... o sa caut si eu si o sa pun poze cum ar fii frumos sa arate... -poze la iarba verde cu SNR-ica |
Salutare !!
-ca tot ziceam ceva de propriul stiker cu 4TUNING,am incercat si eu ceva in paint si photoscape,am sa atasez si origianalul :-) si cine vrea sa il modifice sa il ia de acolo... -nu-i prea frumos dar este doar o incercare:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning