![]() |
Re: Tuning cielo...Dar fara sa schimbi motorul...
poi nu o fac eu mi-o face o firma
|
7 Attachment(s)
Nu am vazut pozele astea puse si ce m-am gandit eu??....sa vi le arat si voua...desigur :D
|
23 Attachment(s)
alte "cateva" poze =))
|
mdea ce-i frumos si la dumnezo ii place
|
CataNOS : asta nu mai e cielo e OZN ma refer la exterior
|
2 Attachment(s)
1 raspund la un post de pe prima pagina cu cielo-ul rosu...si 2...dk se baga si exterior mie i-mi plac pleoapele astea..si in curand or sa aterizeze si pe a mea masina o pereche...ps..eu pe cielo am acelasi tip de motor k in poza...k sa nu mai deschid un alt topic...si sa ma scuze autorul...poate cineva sa-mi dea un pm cu toate modificarile care le stie pt motorul asta...si ma refer la TOT...ms frumos...( sa nu va luati dupa varsta...peste 2 sapt incepem operatiunea carnetu' )
|
Poate ca am dreptate dar dak nu am va rog sa ma corectati "cielourile" alea in 2 usi pe are le-ati postat am inmpresia ca sunt Opeluri Kadet.
|
Pt ca se potrivesc ansamblele fata exact a la daciile din 19xx le pun boturi de dacii din 199x,200x...........Am dreptate sau nu???????
|
nu e nici un opel kadet prin posturile astea.....faptu ca au o oarecare asemanare e altceva!
|
oricum 90% din piese se potrivesc, poate o cumparat usi de kadett ca se inchideau mai bine
oricum originalul ii mai bun decat copia :P |
Poate ca ai dreptate frozzen dar eu nu am auzit nici nu am vazut Cielo in 2 usi(3 cu haionul),dar daca tu ai vazut inseamna ca ai dreptate......BAFTA
|
Quote:
|
vreau sa stiu si eu cati cai adauga un chip si un filtru pe un cielo executiv....astept un raspuns de la cineva care stie, eventual care are pe masina asa ceva...:)
|
cai 8,4 si din filtru cam 0,5-1 cel mult da scade consumu
deci in total o investitie de 300 -350 euro castigi 9 cai eventual 10 si scazi consumu cu jumate paote 1 litru eu am castigat -1 litru cu tot cu tobe facute si alea alea...daca-ti merita numa bine, daca nu uita de idee |
din plictiseala care m-a cuprins (desi sunt la munca :lol:), am dat peste threadul asta si dupa ce l-am recitit, mi-am dat seama ca locul lui nu e aici, la coada... desi suntem pe 4tuning, vad ca subiectul tuning al motorului a cam murit...
poate unora le place mai mult cel estetic, eu sunt adeptul modificarilor tehnice :D hai sa-l ducem iar sus si sa vedem ce mai iese din el... tinand cont ca a trecut un an si ceva de la ultimul post si intre timp am mai invatat cate ceva :) hai sa va aud (vad) cu idei noi... bune sau nebune!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:37. |
- Copyright 2026 4Tuning