![]() |
Re: Dacia Solenza cauta ajutor
ei tot te opresc :P.......dar nu au cum sa-ti ia talonul pentru asta......
|
Zi ZAu ! Ca nu au cum sa-ti ia talonul + amenda daca ai folie pe stopuri , 10 proiectoare , folie neautorizata pe geamuri ( indiferent care ) , jante diferite ca cele din talon , alt motor , un catalizator lipsa sau alte cateva "imbunatatiri" !
|
ba, daca vor neaparat sati dea amenda, iti dau. casesc ei motiv. fie ca un bec "lumineaza mai putin decat altu", fie ca "nu sant legale". daca mai e shi noapte shi ai neoanele aprinse... shi politistul s-a mai shi certat cu nevasta aks, sa fi sigur ca daca scapi cu viata eshti norocos...:)
|
ati citit mah si voi ce scrie in noul cod rutier....?asa ca idee?
ca tratamentele chimice, foliile sau alte chestii d-astea sunt interzise, cu exceptia celor autorizate de RAR....mai cititi mah si voi si dupa aia vb...vai de voi...mai aveti si permis...of of |
chiar daca iti ia talonu, faci contestatie si nu mai platesti nici amenda si iti iei si talonu....MOCCA...daca politistii din ziua de azi sunt prosti, trebuie sa fiti si voi la fel?
|
ok ...toate ca toate ... pana la urma cu ce sa imi fac si eu stopurile negre la a mea ?
|
exista un spray ptr asa ceva....costa in jur de 20 lei...
|
salut tuturor ! care ma ajuta si pe mn cu ceva :D sa imi zica daca stie unde sau cine i-a facut body-kitu ala la solenza B 04 AAX galbena :X si daca se poate modofica sa mearga pe nova gti
|
Quote:
|
Quote:
n-ai sa vezi. inca traim in romania :D |
Quote:
|
Pentru cei care nu sunt din Bucuresti si au impresia ca ei "fac legea" , ii invit sa se fataie putin cu tunatele lor prin capitala si daca mai pleaca de aici cu talonul , permisul si toti banii in in buzunar , le fac eu cinste cu benzina .
Cat timp nu traiti aici , nu aveti parte in fiecare zi de niste cap-de-creta carora le curg balele dupa spaga la fiecare intersectie si sunt in stare sa-ti dea amenda ca te-ai sters la nas in timp ce conduceai , nu are rost sa va dati mari si tari ca la voi , prin lanul de porumb cu 2 semafoare sunteti adevarati macho ! Fiti fericiti ca nu traiti in fiecare zi cu frica-n san ca fiecare echipaj sa nu te opreasca sa-ti vada Xenoanele , flasurile , toba , muzica , jantele si multe altele , care sunt de bun simt la multi baieti din Bucuresti , dar care trebuie sa suporte multe umilinte si amenzi din cauza militienilor , numai pentru ca au vrut sa faca ceva mai deosebit la masina . Stiu si eu cum e prin alte orase , in care dupa 2-3 opriri , deja va trageti de sireturi cu politistii si mergeti la bere impreuna si va laudati butoaiele de muzica din portbagaj . Suntem off-topic cu totii de mult timp si nu mai lungesc si mai mult topicul . Sfatul meu este sa nu faceti multe prostii la masina ( gen vopsit stopuri ... ) si apoi sa va intrebati de ce v-a pupat vreunul in spatele masinii sau de ce va injura altii in trafic ! |
eu le am vopsite pe solenza mea dar sunt vopsite cu bun simt .. nu sunt asa inegrite ... cum sunt la solenza aia de alba ... sunt mai cu bun simt :))
|
Quote:
poti pune o poza sa vad si eu cum le ai ? |
1 Attachment(s)
asta e singura care am gasit-o .... mai veche
eu am decupat semnalizarea si marharriere .. sunt de aceeasi culoare .. adica albe .. si am vopsit doar ce era rosu .. dar cu o tenta .. nu asa negre ca ziua se iau astia de noi ... seara se vad culorile |
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning