![]() |
Re: [My scoot] Aprilia Amigo 49cm3 by v@lly
pe la voi cat e L de benzina asa un pret estimativ:D...eu cred ca innebunesc:(((
|
pai la mine se apropie de 4,6 lei/L.. asa l'am auzit pe tati...
|
Cam 4,35 lei ii aici ;)
|
la mine ieri era 4.88lei...cred ca o iau la mersu pe jos:((
|
1 Attachment(s)
deci...oameni buni dum verific daca mai am ulei acolo..am bagat un batz astazi si nu era pic de ulei pe batz:((
|
Completeaza cu ulei de transmisie , merge si ulei normal,altfel o sa iti merga pinioanele pe uscat si nu e de bn,
si inca ceva ,incearca sa ii completezi suruburile de la transmisie, pe prima pag ai o poza in care ai cateva suruburi lipsa bafta cu scuterul |
intrebarea mea era cum aflu nivelul de ulei de acolo:)
|
pai ar trebuie sa se vada, nu are joja de ulei.. acum nush..
|
nu are joja:rolleyes2...am bagat ceva spre un pinion astazi si avea umpic de ulei pe el...oare sa ii mai pun:?:
|
Acolo trebuie sa fie 110 cm3, de ulei, aia vine cam 160ml ulei, cam atata vine, cam 150 lei asa. Ca sa vezi cat ulei ai, dar daca il scoti automat sa il si inlocuiesti, are un surub sub. Il desfaci si curge, il strangi la loc, bagi ulei si daca e mai mult til va arunca afara in mers pe la supraplin, trebuie sa ai ceva furtun chiar langa roata, sus. Bafta ;)
|
oameni buni,am gasit urmatorul anunt:vand motor de scuter sym 125cc complet cu roata cu carburator filtru aer fara toba
intrebarile sunt urmatoarele: -Pot sa il montez pe sasiul scuterului meu,sau are nevoie de adaptari la partea electrica si restu? -Sau mai indicat ii tot un set motor? Vreau sa stiu parerile voastre in legatura cu ideea mea:D |
salutare tuturor...
Dupa un timp in care scuterul nu a vazut altceva decat benzina si kilometrii am revenit cu mici update-uri pe THREAD,au inceput sa pice piese la el care isi spun deja vechimea:(( In alta ordine de idei as dori sa imi spuneti si mie unde as putea gasit urmatoarele piese(de preferat sh): -geam semnalizare dreapta spate -melc si cablu kilometraj(functionale) P.S Spunetimi si mie un site unde au piese scutere mai ieftine:D cu noi poze noi reveni mai tarziu fiindca acuma nu am nimic mai recent prin pc:cry: |
Re: [My Scoot] Aprilia Amigo (v@lly)
hai ma pune pozele alea recente..arata si tu nos-ul :lol:
|
3 Attachment(s)
pai ultimele poze sunt de cand a intrat la demontat si pregatit ptr noul sezon:lol:
|
ce mai e cu masinaria ta? incepe noul sezon :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning