![]() |
Re: Caut copilot Gumbal !!!!!!!!!!
Quote:
Am mai spus-o si zo zic din nou. A ramas in istorie faza cand un Nissan Z, super tuning japonez pe el, 350 cai, suparaciuni de GPS si alte alea a iesit pe ultimele locuri pt ca nu au avut talent la condus. La fel de memorabil a fost cand o imensitate din aia de Chevrolet old school, putin modificat ce-i drept a iesit pe primul loc. Nu contesta nimeni ca Loganul e o masina urata dar in conditiile date... |
Quote:
|
Quote:
ia bmw`u , macar o sa treci neobservat, cu loganul .. sigur. . . o sa se uite la tine .. : / |
Quote:
ia bmw`u , macar o sa treci neobservat, cu loganul .. sigur. . . o sa se uite la tine .. : / iti dai seama ca... vit. ta maxima ... e viteza la care aia merg sa se mai odihneasca / relaxeze ? |
Cea Mai Ieftina Masina Din Europa (daca Nu Din Lume) In Cea Mai Ravnita Cursa Din Lume ...... Foarte Interesant..... Merita Vazut Si Chiar Apreciat In Cazul Unei Participari Indiferent De Locul Obtinut...
|
Quote:
|
Si nu vreau sa fiu sarcastic sau sa par rauvoitor...dar totusi ...loganul a fost conceput de la bun inceput ca fiind o masina ieftina.Nu una de anduranta si nici de viteza.Din acest motiv nu pot sa mi-l imaginez printre restul masinilor care sa participe pe acolo.
|
Quote:
E ca si cum ti-ar zice cineva ca te baga in camera cu super bucati, dar tre sa intri nebarbierit si cu haine din piata. Nu te risti? ;) |
Pai ......dc intru acolo asa aranjat s-ar putea sa stau pe bara sa ma uit la altii cum....exerseaza. Oricum....macar sa participi si tot e bine....si sa te tina masina pana la capat...indiferent de marca ei.
|
Banuiesc c-ar trebui si brevet,nu? M-as baga si eu daca ar fi serioasa treaba. Detaliaza-mi si mie te rog in pm.In primul rand care a fost raspunsul organizatorilor in cazul cand ai discutat cu ei ceva la obiect,nu doar la modul evaziv.
Seara buna, |
Scuze pt continuarea postului in felul asta..:(..regula de 5min editarea(+/-...mai mult -)
Iar aproppos de ceea ce spuneau mai sus cativa useri....Eu cred ca e mai onorabil sa pierzi cu un logan decat cu un bmw....Sau.....:shock:...isi inchipuie cineva ca 5-er-ul va fi castigator?!:lol:. Daca oricum pierzi,e de preferat sa pierzi forjand o masina in care nu bagi tu bani,aici nu-i vb de ...-"ma vad vecinii cu dacia..."...n-avem 12ani si nu discutam de vreo tura de agatzat gagici ;) PS: repet,scuze pentru posturi consecutive,daca se poate si crede de cuviintza,moderatorul sectiunii va proceda la unirea celor doua. |
Quote:
daca citeai tot nu mai fi intrebat! "pentru aia caresi bat capu cu ce masina o sa mergi sa se gandeasca ca in 2004 o fost 2 nebuni care o mers cu un citroen 2cv viteza maxima 60 la ora" asta a zis cineva care stie in urma ! ti-am dat un exemplu dar o sa-ti fac o lista mai mare cu masini ! :) iar tu santose evita sa mai iei lumea peste picior! ia gandeste-te un pik: bmw-ul nu ii apartine,e masina personala a unui tovaras din cate am inteles eu! loganu il ia GRATIS si preparat,deci nu va il vei compara cu cel stock!daca ar fi primit cadou un bmw pt asa ceva normal ca ii ziceam sa mearga cu bmwul,dar atata timp cat primeste dulapu si face ce vrea cu el....ce e mai dureros?sa vezi cum masina la finalul concursului e cam varza(bmwul lu ala sau loganu luat moca);) |
Nu se pune problema ca te vede in Dacia...ci daca rezista masina aia ...Pana la urma poa sa fie si cu caruciorul daca are sansa de a participa...onorabil e insa sa si termini.
@ tuning boy...nu te mai obosi cu listele ca e tarziu. |
Fii sigur ca cei de la Dacia vor face destul de mult pentru a rezista si vor comunica si pilotului tot ceea ce ar trebui sa stie pentru a termina cursa. Daca echipajul nu distruge masina prin accident,totul va decurge normal.
Parte cu amenzile,insa...poate fi dureroasa...unii stiu la ce sume se poate ajunge in cateva zile afara;). Acuma'...poate va exista si sponsor pentru achitat amenzi...:D |
Oricum .... sper sa iti gasesti copilot...si sa mergi. Este o experianta unica.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning