![]() |
Re: Donatie sange - Luca Nicoleta
maine sunt acolo cu inca 2 amici...
|
La 07:20 am fost acolo si nu au vrut sa ma primeasca fiindca sunt dupa schimbul 3.De saptamana viitoare daca mai e nevoie de sange poti conta pe mine.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
in ziua respectiva am trecut chiar cand urcau masina pe platforma,nu ma gandeam ca a mai scapat cineva...probabil ati avut centurile
acum am ajuns acasa ,muuulta lume acolo la donat,majoritatea pentru nicoleta,iar tanticile alea de asistente vorbeau intre ele ca n-au avut asa aglomerat de muuulta vreme,basca doar pentru o singura persoana ;) multa sanatate si alta data mai usor cu bocanci de fier pe pedale ;) |
julaikos , te-ai descurcat pana la urma sa conduci pana aksa nu? ca intrebai zilele trecute daca afecteaza condusul... Pe mine una nu m-a lasat tanti aia sa donez ca a zis ca e riscant pt ochi ( scade presiunea oculara)... dar macar e bine ca a-ti avut voi noroc
|
da,pai desi a fost prima oara n-am avut nici o treaba,gaura de ac s-a inchis foarte repede,nu am ametit,si faceam pe mine si tanti aia nu ma lasa sa plec la baie mai repede :d
|
va multumesc tuturor celor care au donat astazi sange pentru nicoleta..va multumim tuturor..
|
important e sa se faca bine!
|
Ati dus foaia de la centru de sange la spital?
|
care foaie de la centru,ca n-am luat decat un bon?
pe fisa aia care a facut-o acolo a scris pentru cine e sangele si a stampilat(la camera 4 parca) |
Si bonu ala trebuia dus la spital, sau am inteles eu gresit?
Quote:
|
lista cu persoanele care au donat se afla la matusa acesteia..care le va duce la spital
multumim si insanatosire grabnica |
aoleu....eu am foaie de mi`au dat`o de la sange la mine??? .... ce tre sa fac cu ea????
|
ce foaie ai la tine? nu i le-ai dat lui razvan?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:33. |
- Copyright 2026 4Tuning