Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - SEDANE DIAMANTSCHWARTZ (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/170279-e36-sedane-diamantschwartz.html)

Gyo*TDS 25-02-10 16:40

Re: E36 - SEDANE DIAMANTSCHWARTZ

frumos ,frumos...spor la treaba :D

D o n n 26-02-10 22:14

Frumos proiect...si vad ca se fac pasi mari...si importanti...,bafta in continuare!!!

plictisit 26-02-10 23:03

damn, chiar ca nu ai stat deloc, deabia astept sa vad niste poze cand termini de pus tot ce ai comandat

CobraArt 26-02-10 23:08

Spor la modificat,o sa urmaresc topicul ca pare destul de interesant si te misto si destul de repede.
Ciao!

Madalin_e36 26-02-10 23:59

Quote:

Originally Posted by CobraArt (Post 3127185)
Spor la modificat,o sa urmaresc topicul ca pare destul de interesant si te misto si destul de repede.
Ciao!

dap asai...se lucreaza repede nu se pierde vremea:D:D:D
o masina care se face cu bun gust....:D:D
bft cu masina...si sa realizeti tot ce ti-ai propus:D:D

Gti_edition 27-02-10 07:28

mulumim,multumim...momentan masina este la transpalnt inca vreo 2 zile si...asteptam,dupa intram in vopsit,montat piese exterior,suspensie iar apoi golit absolut tot in interior si montat clima,geamuri electrice si interiorul bej.
sa vedem pe la faruri ce lucrare facem. proiectoarele cred ca renunt momentan la ele. O sa-i trag toata instalatia originala pentru proiectoare caci nu a avut de fabrica dar am sa-i pun capace din plastic.Dc? pentru ca se fura in dracii aia mari si prefer sa nu dau banii pe proiectoare saptamanal. cand o fii sa plec la drum undeva ...le pun.la bandouri am gasit un sistem de prindere la fel...nu mai au cum sa le fure decat sparte in muuulte bucati,bara fata la fel,dar nici eu nu o mai dau jos:d. Lui fratimiu i-au furat in decurs de 2 saptamani la 2 e36 asa: bara fata, de 2 ori bandouri M, 3 seturi de proiectoare,difuzor bara spate M,bandou bara fata M. din calculele mele cam peste 500e. deci ori iti pui stock ori le sudezi frate!!! Am vazut la un coleg de serviciu avea la un cabrio e36 bandourile prinse cu nituri:D ..se vedea sub orice critica,dar vedeti ca le are si acum si..masina zace de un an pe strada. Am mai vorbit ieri cu baiatul cu pisica coupe PAF..la fel l-au curentat de bandouri,cozoroc luneta si i-au spart o tripla pe spate cand au vrut sa o scoata cu SURUBELNITA!!!. O sa ajungem in asa hal incat mergem cu elemente M ziua si seara le bagam in casa.

Caius TM 27-02-10 07:47

ce ii acolo frate? :lol: nu stii daca se uita la masina ca ii place sau ca vrea sa fure ceva... mergi pe teren minat
ai ceva de munca... bafta!

Gti_edition 28-02-10 16:23

2 Attachment(s)
intre timp am dat jantele rondell pentru ca nu ne ajutau deloc pentru a o cobori foarte mult,drept urmare am luat jante m3 e36 originale acest model 7,5j cu 8,5j

JusT_SaY_BoBo 28-02-10 20:30

mmhh...da cat de mult vreti sa o coborati??

Gti_edition 28-02-10 20:50

cat permite sa si mearga pe strada

CobraArt 28-02-10 21:23

Atunci ar trb. sa o inalti mai mult :))
Pe burta cu ea ;)

PDV_1989 28-02-10 22:06

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gti_edition (Post 3133176)
cat permite sa si mearga pe strada

Uite aici un exemplu frumos , doar ca nu se compara drumurile de la noi cu ale lor:D.

daffy duck™ 28-02-10 22:46

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 3133528)
Uite aici un exemplu frumos , doar ca nu se compara drumurile de la noi cu ale lor:D.

deci cred ca tu nu observi pe ce drum merge pisica aia :lol::lol::lol:

nu uita ca traim in romania ......dar dragos stiu ca o sa coboare pisica asta rau

PDV_1989 28-02-10 22:59

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3133726)
deci cred ca tu nu observi pe ce drum merge pisica aia :lol::lol::lol:

nu uita ca traim in romania ......dar dragos stiu ca o sa coboare pisica asta rau

Inainte de a posta daffy citeste postul la care ii vei da reply cu ATENTIE la ce contine;).

plictisit 01-03-10 01:07

hahahahh tare aia , mergem cu elemente de m ziua si seara le bagam in casa, dar si o sugestie buna, oare ? :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 01:39.

- Copyright 2026 4Tuning