![]() |
Re: Golf 2 - FDM
Alb Perlat :!:
|
Quote:
|
Quote:
|
am si eu un mic sfat :o sau mai mult o parere fara nici un pic de rea vointa :D !! cred ca ar arata mai bine dak pe fata ai pune o bara mai lunga in linie cu pragurile si bara spate :shock: ! Oricum masina arata marfa ca am vazuto si pe viu si am mult respect pt cei ce au grija si baga bani in masinile lor ;)
|
Quote:
frate....nu e problema d vopsea perlata....dak o fac perlata am sponsorizare d la policolor. Sa stii k nu vorbesc in necunostinta d cauza, stai linistit! nu prea as face-o perlat sau cameleon din motive practice...uite cum m-a lovit ala(intentionat) zilele trecute, c fac?? Si.. oricum cameleonul nu mai iese la fel dak revopsesti o portiune si se va vedea aiurea. Si in al 2-lea rand nush dak s-ar potrivi la golf 2 |
Quote:
ps: cum fac si io rost de sponsorizare la policolor? :lol: |
dar totusi .... daca il vopsesti... nu`l mai face Alb..... dupa parerea me e foarte urat ....
|
culoarea tot va fi schimbata...dar nu se stie c culoare va fi.
|
ar merge un portocaliu...am vazut un golf 5 gti si era demential. ;)
|
asta i-am propus si eu...am cateva poze cu un golf 2 portocaliu
|
dragutza masina, eu as opta pt portocaliul ala, e criminal! bafta la modificat....;););) |
ai griaj ce portocaliu ... sa nu fie din ala strident.. .ca nu merge deloc ... merge unu mai inchis mai spre rosu !
|
1 Attachment(s)
oase sper sa nu te superi,dar ti-am furat ideea cu pedalele! :lol:
|
cat mai costa?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |