![]() |
Re: dacia 1310 tx CT 72 UBY
pune poze noi nu astea vechi....
|
foarte frumoasa dar am si eu o intrebare....inainte ai avut bleo 616 culoarea...acum ce vopsea este bleo decare ca e mai aprins si parca are o tenta de violet in unele locuri>?:?:
|
are perla violet si culoarea :albastru+argintiu+alb+negru si cam atat renu stie.....
|
5 Attachment(s)
cateva poze :)) men inca o data scz :P
|
1 Attachment(s)
pacat de culoarea aia..uite aici ceva:o
|
Buleala da se face ...se asteapta acum o bara spate si bara fata calumea si mici reglaje la motor...momentan azai s-a facut schimbul de ulei filtru ulei reglaj tacheti si jonglat putin cu carbelitorul si bujiile...pe viitor galerie dublu corp si un carbelitor pe masura
|
ms men ptr poze........ms renule pentru specificari.....mi-ai usurat munca.....
|
salut nu prea sa mai vazut masina pe la liceu ... inafara de cealalta bej :D
|
din pacate dacia uby a cam murit...........au inceput ghinioanele exact la ce ma asteptam......:(:(:(:( nu o sa se mai vada prin oras.....
|
ce s-a intamplat?
|
ce s-a intamplat?
ce sa se intample avem oameni cu minte de C....T in tara asta numai idioti pe toate drumurile .....bucuros ca a iesit masina super bine am tras-o in locul meu de parcare si un idiot sa dea Domnu sa i se rupa mana ....mi a zgarit-o pe partea dreapta cu cheia......o dunga frumoasa pan la tabla....am dus-o la eforie si am tras-o in fata la matusimea....akolo au venit aia de la primarie si au inceput sa taie iarba mi a sarit numai pietre pe toata masina ....si uita asa sa dus munca mea si a lu renu ......in 2 zile........akum am tras-o intr-un garaj de nervi si acolo va incremenii........... |
pacat..iesise super masina,in curand daca nu deja suntem ultima tara dp Terra...
|
foarte urat dar ce poti sa ceri omului fara creier ? daca nu are si el asa ceva normal k nici ala nu trebuie sa aiba parte
|
Asta e frate lasa ca o facemd in nou dar sa nu mai ai asa grija de ea...deaia e masina sa mearga nu sa stea.Nu vezi cu cat incerci sa ai grija de ea cu atat se duce mai repede.Lasa ca o facem din nou ;)
|
ai avut ghinion nu gluma.eu am scapat usor,am parcat masina si un destept a vopsit gardu cu aspiratorul aproape de ea,asa am eu perla albastra pe masina:)),
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
- Copyright 2026 4Tuning