![]() |
Re: BC 87 BUS...modificari complexe...
Sper ca ai pe cineva care sa te ajute sa gasesti piese in Germania ca altfel te intorci cu mana in fund:-)
Sunt misto ursuletzele astea, numai ca sunt greu de facut "calumea" si-ti trebuie multi bani de tocat... O masina veche intai tb pusa la punct tehnic si abia apoi estetic;) Cred ca asa e si in cazul tau:idea: |
din punct de vedere tehnic e buna cat de cat... si la ce modificari am sa ii fac eu,... eu nu ma laud pe sectiunea bacau ca sa vezi ca ii fac nu stiu ce vai.... nu frate... ca daca as face asa ceva s-ar lua toti de mine...si oricum nu ma intereseaza opinia "bacauanilor". stii tu care.
|
mertan nu te credeam asa... barfesti oameni care sunt cu tine in club .. multumesc mult tati!!
|
mertane bafta ku masina ta...sper sa reusesc si yo kat de kat kat vreau sa fak din a meu...ceau
|
Quote:
IMI CER MI DE SCUZE !!! |
Quote:
Slim chiar dc nu il suporti pe om te rog sa vorbesti civilizat totusi suntem pe un forum de oameni civilizati nu de animale,te rog sa te gandesti de doua ori inainte sa postezi chiar daca nu il supoti pe om.. Deci revizuiesteti vocabularu nu de alta dar mi-e ca vei lua ban si eu pacat ;). Multabafta cu masina Mertzane ;) |
multam pentru urari... e pe ultim suta de metri masina de a intra in modificari totale...
|
frumos fok...sa ai grija de el
|
L-am vazut acu' vreo 2 zile. Stiu ca e masina ta si ca o iubesti dar mai ai multe de facut la ea ca sa arate macar ca o masina cat de cat intretinuta si ai muuulti bani de bagat in ea. Cred ca ti-e greu, mai ales daca n-ai banii tai:sad:
|
am banii omule.... doar de asta dureaza atat de mult... pentru ca banii se fa cfoarte greu si trebuies multi.... am sa cer un ajutor entru vopsire... in rest bag eu toti banii in ea... eu muncesc din greu... uneiri si la 1 noaptea mncesc.... toti banii in ea se duc... eu nu ma laud cum o sa arate masina... dar daca zic ca nu ii pun praguri? si nu o sa aibe fibra de sticla pe ea? ce zici?
|
Mertan ai tot respectu din partea mea, chiar daca nu dispui de fondurii mari sper sa iasa ceva foarte frumos!!:wave:
sper sa nu pui ''o tona de fibra'' pe ia . |
ti-am zis ca nu o sa aiba fibra... o sa vedeti ca va fi diferit de ce vedeti prin romania....
|
Quote:
|
care e problema... acuma eu strang piesele... eu am nevoie de masina... adica sa merg cu ea... cand o sa am toate piesele am sa o baf. acuma am praguri ale alaea dar le dau jos. faceti cum doriti voi. puteti sa ma criticati. si daca vedeti la varsta 18 ani si ziceti ca e copkil si nu are bani nu ii dati nici o speranta... mai vorbim la sfarsit. nu mai pun nici o poza. nimik. la final pun.
|
Chiar nu trebuie sa te superi pe Alex-Rahova, pentru ca te-a cerut doua poze.
eu chiar sunt curios sa vad cum va iesi E30-u tau si sunt sigur ce vei face treaba buna !! imi pare bine sa aud ca nu vei folosi fibra si alte ***-uri . Bafta in Continuare P.S. daca pot sa te ajut cu ceva,.........cu cea mai mare placere:wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning