![]() |
Re: Diverse Discutii
urmeaza mai nene, in perioada 27-28 mai....incerc sa ma duc si eu sambata. se mai anunta cineva cu auto?
|
hopa ma,nu sariti toti sa mergeti :)))))
|
eu merg. doritorii sa se prezinte in sear asta la april sa discutam
|
ajung si eu sambata sau duminica.as fi vrut sa raman peste noapte,dar am un botez.
|
fara numar pt botezu` lu` spanu` ...
is betat mort :))) |
SaintDick ce ai vazut la Bimmerfest ? :P
|
nu spune ca ai vazut bmw`uri ca nu te cred =)))))
|
6 Attachment(s)
asa si asa
|
frumos...cateva masinute dragute :)
|
am plecat devreme inapoi, ca pe drum m-am mai intanlit cu unii din buc. banuiesc ca lumea a continuat sa vina ieri toata ziua. daca am fost sg, nu prea am avut chef, mai ales ca si ploua
|
cred ca a fost dezmatz aseara :)))
|
cica da. aia din arad am inteles ca s-au trotilat bine de tot
|
Salut SaintDick ! Parerea mea ca nu ai pierdut foarte mult seara au fost niste burn-uri si niste cerculete dar slabutz rau de tot ! Boh-ul a dat intr-un sant cu ea de dimineata a plecat remorcat cu bascula si planetara rupta ! In rest ce sa zic ma bucur ca am stat de vb ! Ce mi s-a parut mie extraordinar a fost faptul cum a mers b-66-nfs pana la brasov ca noi ne-am intors pe Brasov ! 150 km/h pe serpentine !!!:shock: Deci am ramas toti socati si la un moment dat l-am gasit oprit i se rupsese un prezon si la 2 se rasese filetul ! deci no comment ! Mergea intr-un singur prezon!
|
bmw-ul ala parea cel mai monstruletz, deci se pare ca nu m-am inselat. mi-ar fi placut sa shed cu voi la o bere, un mic, o d-alea d-alea, dar deh...nu a fost timp, nici bani. voi astia de ph sunteti de comitet. ne mai vedem noi, curand sper :) si sa stam sa o ardem dubios ca baietii.
|
Pai eu de aceea te-am intrebat daca vrei sa ramai dar nu erai sigur ! Ca poate sa facea un loc ;) ! Oricum noi am facut drum lung am plecat pe Brasov si ne-am intors pe DN1 a fost super :twisted: !Plus ca am vazut tir pe serpentine cu o combina pe el care dadea burn pe cauciucurile din spate in curbe din cauza la greutate senzatie :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:34. |
- Copyright 2026 4Tuning