![]() |
Re: 4TuningDAY REVENGE
Macar se va intampla si pe vest ceva , poate vor veni mai repede si cei din vest ca ar fi mai aproape , daca e sa compari distanta Oradea Bucuresti cu Oradea Viena e aproape egala, eu cel putin il trimit afara sa il posteze pe cateva calendare cu evenimente de afara sa fie publica daca administratorii sunt de acord!
|
.......am si eu mai multe intrebari....
1.Virtual tuning........se va face inca un concurs...? 2.cum ajung de la gara la aeroport? 3.Cat timp va tine showul...asa cu aproximatie? 4.cine mai merge de la cta cu trenu? |
1 Attachment(s)
Quote:
GASITI ATASATA HARTA ORASULUI cu traseele marcate + legenda p.s. : scuzati-mi "spiritul artistic" :D |
Quote:
|
Quote:
|
voi face tot posibilul sa fiu prezent
dak nu cu noul CZR kre este p drum,makr cu combina agricola :) |
Quote:
referitor la traseu va recomand doua: bucuresti-pitesti-vilcea-sibiu-sebes-turda-cluj-oradea bucuresti-brasov-mures-cluj-oradea diferenta este de 20-30 km. NU SUNT GROPI!!!!! |
intrare va fi ca anu trecu ???
|
In sfarsit .... :-)
pacat ca e in perioada examenelor :( intrarea cat va fi ? 10 euroi ? ... ca si anul trecut ? ... fuck...daca nu ash fi avut examenu :( ... |
Quote:
NU CONFUNDATI ACEST SHOW CU CEL ORGANIZAT DE BELGIENI... NU ARE NICI O LEGATURA.... |
Intradevar vorba lui Gaju , sa nu confundam show`ul de anul trecut cu ce va fi anul acesta. Anul acesta va fi mult mult mai spectaculos. Numa sa tina vremea cu noi, sa fie ca si anul trecut si va fi super ok.Cei care nu aveti inca vastra potrivita pentru condus , inarmativa cu aparate foto si camere video :). Era si cazu sa fie iar in Oradea ceva , ca de un an am stat aproape pe sec in domeniu TUNING SHOW.
|
deabia astept, o sa incerc sa ajung si eu acolo... ;)
|
recomandare pentru cei din Bucuresti, nu veniti fratilor pe Valea Prahovei, ca este foarte nasol, aglomeratie etc. Ideal Pitesti, Valcea, Sebes, Turda, Cluj, Oradea, sau daca vreti Pitesti, Valcea, Sebes, Arad, Oradea, dar e ceva mai lung. Drumul este bun, exceptand cativa km inainte de Oradea.
See U there... |
Quote:
|
am si eu o intrebare ;) cum te potzi inscrie ? si anume care sunt criteriile de inscriere am auzi ca vor fii si liniutze
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:03. |
- Copyright 2026 4Tuning