Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAY Revenge Oradea (https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea.html)
-   -   4TuningDAY REVENGE (https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea/16786-4tuningday-revenge.html)

horguemtuning 05-05-06 21:51

Re: 4TuningDAY REVENGE

Macar se va intampla si pe vest ceva , poate vor veni mai repede si cei din vest ca ar fi mai aproape , daca e sa compari distanta Oradea Bucuresti cu Oradea Viena e aproape egala, eu cel putin il trimit afara sa il posteze pe cateva calendare cu evenimente de afara sa fie publica daca administratorii sunt de acord!

GRIGO 05-05-06 22:29

.......am si eu mai multe intrebari....
1.Virtual tuning........se va face inca un concurs...?
2.cum ajung de la gara la aeroport?
3.Cat timp va tine showul...asa cu aproximatie?
4.cine mai merge de la cta cu trenu?

Bogdan_mb 05-05-06 23:06

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2
.......am si eu mai multe intrebari....
1.Virtual tuning........se va face inca un concurs...?
2.cum ajung de la gara la aeroport?
3.Cat timp va tine showul...asa cu aproximatie?
4.cine mai merge de la cta cu trenu?

la 2. itzi raspund eu...

GASITI ATASATA HARTA ORASULUI cu traseele marcate + legenda
p.s. : scuzati-mi "spiritul artistic" :D

DaBotta 06-05-06 00:22

Quote:

Originally Posted by wtcvictim
route 1 : bucuresti -> ploiesti -> valea prahovei -> brasov -> sighisoara -> targu mures -> turda -> cluj -> oradea

route 2 : bucuresti -> pitesti -> ramnicu valcea -> sibiu -> deva -> oradea

starea drumurilor nu o prea cunosc...

Din cate am inteles , veniti pe la Cluj ca ii mult mai bun drumul. Chiar daca is mai multi km ii mai bun drumu , nu ii cu atatea gropi, chiar acuma de 3 zile a venit un prieten pe ruta mai scurta, dar a zis ca ii jalnic drumul , la oradea a trebuit sa mearga cu masina in service ca i s-a spart nu mai stiu exact ce , dar stiu ca a cheltuit ceva bani , si ca nu a mai ajuns in Italia la timp. asa ca mai bine faceti cativa km in plus dar stiti ca aveti parte de asflat klumea nu cratere. Drum bun si va astept la noi in Oradea. eu unul voi fi 100% prezent ! asa ceva nu se rateaza !

Bogdan_mb 06-05-06 00:26

Quote:

Originally Posted by DaBotta
Din cate am inteles , veniti pe la Cluj ca ii mult mai bun drumul. Chiar daca is mai multi km ii mai bun drumu , nu ii cu atatea gropi, chiar acuma de 3 zile a venit un prieten pe ruta mai scurta, dar a zis ca ii jalnic drumul , la oradea a trebuit sa mearga cu masina in service ca i s-a spart nu mai stiu exact ce , dar stiu ca a cheltuit ceva bani , si ca nu a mai ajuns in Italia la timp. asa ca mai bine faceti cativa km in plus dar stiti ca aveti parte de asflat klumea nu cratere. Drum bun si va astept la noi in Oradea. eu unul voi fi 100% prezent ! asa ceva nu se rateaza !

intradevar ,cel putin portiunea deva - oradea e dezastru... nerecomandat

CZR 06-05-06 12:05

voi face tot posibilul sa fiu prezent
dak nu cu noul CZR kre este p drum,makr cu combina agricola :)

gaju 06-05-06 12:13

Quote:

Originally Posted by B 99 CZR
makr cu combina agricola :)

cu ocazia aceasta vei produce ceva pt ca e pamint cultivat in zona.vezi ca costa mult autorizatia de drum.

referitor la traseu va recomand doua:
bucuresti-pitesti-vilcea-sibiu-sebes-turda-cluj-oradea
bucuresti-brasov-mures-cluj-oradea

diferenta este de 20-30 km.

NU SUNT GROPI!!!!!

Bik3rBoy 06-05-06 12:17

intrare va fi ca anu trecu ???

AleXXL 06-05-06 12:22

In sfarsit .... :-)
pacat ca e in perioada examenelor :(
intrarea cat va fi ? 10 euroi ? ... ca si anul trecut ? ...
fuck...daca nu ash fi avut examenu :( ...

gaju 06-05-06 12:24

Quote:

Originally Posted by AleXXL
In sfarsit .... :-)
pacat ca e in perioada examenelor :(
intrarea cat va fi ? 10 euroi ? ... ca si anul trecut ? ...
:( ...

NU CONFUNDATI ACEST SHOW CU CEL ORGANIZAT DE BELGIENI...
NU ARE NICI O LEGATURA....

DaBotta 06-05-06 13:41

Intradevar vorba lui Gaju , sa nu confundam show`ul de anul trecut cu ce va fi anul acesta. Anul acesta va fi mult mult mai spectaculos. Numa sa tina vremea cu noi, sa fie ca si anul trecut si va fi super ok.Cei care nu aveti inca vastra potrivita pentru condus , inarmativa cu aparate foto si camere video :). Era si cazu sa fie iar in Oradea ceva , ca de un an am stat aproape pe sec in domeniu TUNING SHOW.

NightClubRacer 06-05-06 14:06

deabia astept, o sa incerc sa ajung si eu acolo... ;)

glaw 06-05-06 19:52

recomandare pentru cei din Bucuresti, nu veniti fratilor pe Valea Prahovei, ca este foarte nasol, aglomeratie etc. Ideal Pitesti, Valcea, Sebes, Turda, Cluj, Oradea, sau daca vreti Pitesti, Valcea, Sebes, Arad, Oradea, dar e ceva mai lung. Drumul este bun, exceptand cativa km inainte de Oradea.
See U there...

Bogdan_mb 06-05-06 20:07

Quote:

Originally Posted by glaw
recomandare pentru cei din Bucuresti, nu veniti fratilor pe Valea Prahovei, ca este foarte nasol, aglomeratie etc. Ideal Pitesti, Valcea, Sebes, Turda, Cluj, Oradea, sau daca vreti Pitesti, Valcea, Sebes, Arad, Oradea, dar e ceva mai lung. Drumul este bun, exceptand cativa km inainte de Oradea.
See U there...

avetzi grija si la portiunea Oradea - Deva e foarte praf ....

mike2madalin 06-05-06 20:15

am si eu o intrebare ;) cum te potzi inscrie ? si anume care sunt criteriile de inscriere am auzi ca vor fii si liniutze

All times are GMT +2. The time now is 18:03.

- Copyright 2026 4Tuning