![]() |
Re: E30 - Un urs cuminte
felicitari ai ales o pisica super:)bine ca ai luat-o pt motor care nu pare obosit,,,de curios ce pretz a avut pisica ?multumesc
|
Destul de mult, 1550e, dar io zic ca merita, masina e ingrijita si are carte service la zi si motorul merge si trage superbine. Am probat si alte pisici la 1000-1300eu, 5-are la fel erau in stare buna la motor dar doar cu vanos si tot asa peste 1500e, s-au cam terminat in germania cu masinile cu 2.5 ok la 500-1000, mai apar cate unele dar trebuie sa le pandesti....Maine ma duc sa-i iau nr rosii, aveti idee daca trebuie sa-i traduc actele?
|
actele trebuiesc traduse si legalizate
|
Pot sa mai zic ceva....??Superba masinuta,extrem de ingrijita si frumoasa,Sa o stazpanesti sanatos si fara incidente!!!
P.S. Multa bafta la modificari!! |
Multumesc, am vb cu un prieten care a scos acum cateva luni nr rosii din Ialomita si mi-a zis ca nu trebuiesc traduse actele, iar pe siteul politiei nu scrie nimic de traducerea actelor pentru numere provizorii. Sa vad maine ce si cum acolo.
|
pt numerele provizorii nu ai nevoie de traduceri (numai la inmatricularea finala ai nevoie de traducerea actelor si nu trebuie neaparat sa fie legalizate), trebuie sa ai asigurarea platita, sa platesti chitanta de la cec si cea de la taxe si impozite si taxa de numere pe care o platesti la ghiseu cand le ridici 40ron daca nu ma inseala memoria...
Felicitari pentru urs este absolut deosebit... mult succes in continuare si sa speram ca nu o sa ai parte de incidente neplacute |
1 Attachment(s)
Am luat nr rosii si nu a trebuit sa traduc actele si nici sa prezint numerele de germania, am platit 13ron la cec, 7ron la taxe si impozite, 63ron asigurarea pe 30 zile, 40ron placutele direct la ghiseu, si 15 ron pt cerere+copii la acte+aranjat dosarul, 45min a durat toata treaba, am scris toate astea poate mai este cineva interesat si nu stie cum si ce ii trebuie.
iondarie ms frumos si pisica ta e superba |
Quote:
|
Te astept la garaj pt un transplant de motor demn de starea e30-ului tau :)
|
Multumesc Gabi dar o sa-l pun singur, sper sa ma descurc......poate ma ajuti cu o informatie...caut cutie pt motor si nu stiu ce sa-i iau getrag sau ZF, care este diferenta dintre ele?
|
ZF-ul e mai scurta... si mai rara. Dar daca ii pui un blcant cu raport corspunzator merge la fel de bine getrag. Am obtinut un timp slab cu un grup scurt si cutie ZF pentru ca nu puteam pune puterea pe asfalt cum trebuia. Depinde ce combinatie vrei tu sa faci, diferenta ti-am spus-o.
Multa bafta cu ursul, ai grija de el ca arata foarte bine. L.E. Ma refeream la cutia de urs, dar sunt convins ca si la e36 e tot la fel, sa ma corecteze cineva daca gresesc. |
2 Attachment(s)
Multumesc Cipilica pt lamuriri, am vb si cu Corneliu26 si mi-a explicat ce si cum, acum sunt in cautare de cutie getrag cu flansa mare prima bucata de cardan de la e36 25 manual si volanta.... cutie are si corneliu dar as prefera sa le iau la pachet, bineinteles si daca pretul este bun.
Am uitat sa va spun...cand am adus pisica am trecut si pe la muzeul bmw din munchen.......VIS..... asa ca daca va duceti in germania treceti 1 ora si pe la muzeu ca merita, biletul este 12E si este valabil 5ore (intrati si iesiti de cate ori vreti in astea 5 ore) |
frumos foc ursu..si ingrijit...sa ai noroc de el si pastreaza-l cat mai clean!
|
trebuie tot cardanul de e36 2.5 benzina cu ZF sau de td/tds. Trebuie schimbat rulmentul intermediar pus cel de urs. Recomand cutie ZF cu lsd 3.46.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:03. |
- Copyright 2026 4Tuning