![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
sincer .. io unu admiram mashina aia ... si de fiecare data cand o vedeam nu incetam sa am uit la ea .. poate prea multzi au fost invidioshi si de aia s`a intamplat asa ... :( pacat ... |
FullSpeed Racing Club Constanta
Asa e ..sincer GEC-u mi s-a parut cea mai taree dacie din cta ..a facut-o super frumoasa...da parca mai era o dacie neagra cu MEC la nr..ati mai auzit ceva de ea ??? :shock:
|
Re: FullSpeed Racing Club Constanta
Quote:
am vazut`o... e urata foc... si ce eleron are :lol: trebe incadrata la kitch :P Are poze careva? :wink: |
1 Attachment(s)
:arrow: da oricum nu poate fi comparata cu gec`u
|
nu e un kitch .. eleronu ala o strica ... ea e frumoasa ... e deosebita ..
|
Re:
Quote:
|
uite chiar la culoare nici nu m`am uitat .. dar ai dreptate .. dar nu vezi nici o dacie albastra k a lu` gec`u ?! :)
|
mah,GEC-u a fost poate singura dacie clasica despre care se poate incadra la categoria \"tuning\"....restul.......bazaruuuuu
|
re
bai gec smec ...care aveti un golf 3 hatch sa vad si eu o chestie plsss ...pm me sa ne intalnim cumva...pls
|
vezi ca dogarel are.da-i un PM....si te intelegi tu apoi cu omu :wink:
|
re
aaaa da ma dogarel ...frateeee eu nu va stiu pe nici unu din voi :)))) zii si mie un nick un id un haules baules...eu il stiu doar pe andrei de cativa ani si atat...nu sunt cu midnight cu full cu x cu y eu sunt antreprenor :))) ma am glumit....vreau sa masor o chestie pe un golf 3 sa vad ceva atat nimic mai mult nu demontez nu rup nu fur nu nimic....so plss zii si tu mai multe chestii detalii sa zic asa
|
pai asta e username-ul lui \"dogarel\",ce-i atat de greu? :wink:
cauta p-aici niste posturi d-ale lui,si baga-i un PM |
am uitat ce vroiam sa`ti spun .. oricum daca nu reusheshti iti fac eu un desen :)
|
re
de fapt vroiam sa vad cat de repede dai reply :)) am glumit man ms de info acu o sa scormonesc forum pe cta sa vedem ce face dogarel :wink: ms sa traiesti
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:56. |
- Copyright 2026 4Tuning