![]() |
Re: Dacia T D R
ce faimoase au ajuns fetele mele de usi?:lol: foarte tare:lol:
|
mai bine zis covorul meu :))
|
vor ajunge pe T D R.....in curand!!!
|
bafta cu masinasa faci poze cu ele montate...;)jante mai ai...?
|
o sa fac dupa c le iau....am 2 seturi de jante la masina...cele originale sms..si in 4 prezoane...sa dea un pic caldura ca sa le pot monta sa le fac o poza!!!!
|
Salut, sunt nou si yo pe aici, si am si yo o intrebare. Unde gasesc si yo semnale clare pentru dacia 1300 modelu cu semnal+pozitie?
|
salut...O3xuc...e un tip pe forum care face asa cva la comanda.....cauta la sectiunea dacia sau la tuning exterior.....bafta!!!
|
salut...ms am gasit....am si vb cu el.....acu ast doritori din buc, ilfov sa dam o comanda mare sa ne mai scoatem si noi la bani :)
|
da fete de usi....faci treaba cu cine nu trebuie ..zice omu "da frate ne intalnim sa ti le dau si ......."".....ne-am intalnit d ne-am rupt.....pt baiatul cu fetele de usi...esti neserios nene!!!
|
dar la ce pret ajung jantele
ca ma intereseaza |
care jante BUSANU???eu nu vand jantele de pe masina nici alea in 4......am un set daca vrei pe 17...jante super smechere..cu cauciucuri de 205/40/17...pt pret intra p id meu si vb....mariantdr89
|
salut, pune si tu poze cu interiorul sunt curios cum arata dupa modificarile tale.
Bafta cu masina si fonduri europene! |
1 Attachment(s)
o poza si cu blocul d lumini...pt baiatul care nu credea ca am asa cva p masina.....este de alfa romeo...
|
cine stie un electrician care sa imi puna o inchidere centralizata pe masina????
|
Nu e asa de greu, cred ca te-ai descurca si tu... cauta un chit universal.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:42. |
- Copyright 2026 4Tuning